- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Szép darab akksi került bele. Csak nekem tűnik a formaterv kicsit Vertu szerűnek?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
moleculez
veterán
Powerbank beépített telóval.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
7Heads Drago
veterán
Az állítólagos gyors töltőre azért kíváncsi lennék mennyi idő alatt nyomja fel. Sztem van az fél nap is.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
zsolt501
nagyúr
Magyar nyelvű menü van benne, vagy azt el kell felejteni?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
marcarc
senior tag
válasz 7Heads Drago #4 üzenetére
Ha utana megy 5 napig akkor sztem tok mindegy, nem? Egy este alatt tuti telenyomja.
[ Szerkesztve ]
-
Béééla
őstag
Veszteséget bőven belekalkulálva két óra alatt csontra merült állapotból 100.0%-ra megvan. Azért az nem rossz. Még akkor is teljesen feltölti ha hajnal három-négykor esel haza a buliból és hatkor kelni kell a melóba. (lehet a teló többet bír majd mint te egy ilyen esetben )
40W-os töltőt meg csak nem csomagolnak mellé hogy meglegyen az egy órás töltés egy olyan akkunál, ami a 10 amperes töltőáramot úgy nyeli mint kacsa a nokedlit. 40W-os töltőt tabletekhez se adnak, komplett laptopok kérnek 40-45W-ot.>16 óra nem elég a 7600-as powerbankhoz
Akkor jó nagyot hazudtak a töltőfejre vagy a powerbank nem vesz fel elég villanyt, 16 óra alatt egy sima 500 mA-es szabvány USB portról totál fel kellett volna tölteni.[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
7Heads Drago
veterán
Hát ez több ponton is bukhat. Mert vagy a töltő vagy a noname kinai powerbank a ludas benne. A töltő amúgy egy Nokia 222 gyári töltője.
De ezt a 2 órás töltést ezt kötve hiszem.
Az én 3000-es honoromhoz kell 100 perc 2A töltővel.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Béééla
őstag
válasz 7Heads Drago #10 üzenetére
>Noname kínai powerbank
Mindent értek
Ott simán lespórolhatták a töltő DC-DC terhelhetőségét hogy maradjon hely a stepupnak. Végülis az a fontosabb.A töltésre meg kérünk egy időt a srácoktól
[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
bollokcs80
Korrektor
Összességében nem rossz a teló, csak kérdés, milyen az anyagminősége és a tartóssága....
B.Cs.
-
hemaka
nagyúr
Pont a lenyeg maradt ki a cikkbol, hogy majdnem 300g
-
Obyboy
addikt
válasz 7Heads Drago #8 üzenetére
Általában nem lineáris a töltési ciklus így valóban lehetett több idő. A töltés elején valóban felveszi az aksi a töltő által maximálisan leadható áramerősséget de ez a töltés előrehaladtával csökken. Befolyásoló tényező a töltő kábel is, azaz hiába tud a töltőfej 2A-t ha a kábel ezt nem képes továbbítani.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Fejvadi
nagyúr
Ez már egy power bank.
-
dz1989
senior tag
Na végre egy stílusos daram. Normális tudással.
Igen milyen az anyag használat és Milyen minőségü a kamera.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
törölt tag
Ez sem egy Bog tesztben fog "Tetszett" plecsnit kapni.
-
DraXoN
addikt
válasz 7Heads Drago #10 üzenetére
De ennél a töltés 2A 12Von. azaz 24W+veszteség a maximális töltési teljesítmény (elméletben). Vagyis elvileg meglehet 2 óra alatt a 0-100 .. bár kérdés a töltés "karaktere", hogy milyen ütemben és mennyinél, mennyire veszi vissza a töltési áramot ahogy "telítődik" az aksi. De szerintem egy 3 óra alatt biztos feltölt.
Viszont tényleg kell a jó minőségű kábel. Nem elég neki a 2-3száll rézdrót/USBláb (mint ami az olcsó USB kábelekben van).
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
AllTheBest
őstag
,,Nekem olyan telefon kell aminek nagy az akksija!!4négy,,
,,Ja, hogy kínai, akkor nem érdekel...,,
MIndenki arról pofázik, hogy nem tudnak a gyártók értelmes méretű akksit pakolni a telefonba... Kicsit messzebre kéne látni az epül, szamszung és ldzsí szentháromságon
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Den Hadnagy
senior tag
Nekem a 10000-es Xiaomi powerbankom rendes kábellel, meg 2 amperes Samu fejjel saccra 4 óra alatt tele van. Egy éjszaka alatt még a Sonym harmatgyenge greenheart töltője is telenyomja. Egy ekkora akksi pont arra jó telóban, hogy éjszaka kényelmesen tölts, ne napközben dugdosd 10 percekre szvsz.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
jFox
addikt
Jobban néz ki mint az elődje.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
tothmaxy182
őstag
Három az egyben! Telefon, PowerBank és önvédelmi eszköz!
Minden szavam magánvélemény!
-
Just486
senior tag
válasz Den Hadnagy #21 üzenetére
2A * 4h az 8Ah, tehát lemerült állapotból akkot se tölt maximumra, ha végig a névleges árammal tölti, amit amúgy feltételezhetően nem csinál.
That unconquered country we call the future.
-
Integrale
veterán
válasz AllTheBest #20 üzenetére
Én a nem kínai, nevenincs gyártóktól akarok használható méretű telepet látni.
"Bad reklám is reklám too"
-
Dominó85
addikt
Az első szériás K10000 volt nálam is. Elhihetitek, hogy volt benne anyag és igen minőségi hatást keltett. Annak ugyan a fém részei oldalt szögletesebbek voltak és kicsit túl élesek. A kamerája nem volt vészes, sőt. Ez az MT6570T soc pedig nem mai darab ugyan de ebbe a telefonba bőven elég. Ha azt nézzük, hogy már majdhogy nem strapa telefon... Ilyen hardverrel a 220USD igen is jó ajánlat. Természetesen emlékszek az első K10000 hibáira így remélem ezt is letesztelik majd Bog-ék. Brigi kezében nem biztos, hogy olyan jól állna.
* Péter - 06302461862 *
-
addikt
Szerintem jól néz ki. Sokmindenre nem tér ki az ismertető, de elképzelhetőnek tartom, hogy akinek a hosszú üzemidő fontos, nem feltétlenül a kamera minőségét nézi meg először.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
moleculez
veterán
Amúgy a specifikáció rendben van, árban sem vészes, szerintem tök rendben van.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Shing
őstag
Jó kis túltöltött akksi, legyen minek szétrobbanni.
-
BlackPriest
őstag
Dimensions: 77.8 x 161.7 x 14 mm
Weigh: 292 g
SoC: MediaTek MT6750T
CPU: 4x 1.5 GHz ARM Cortex-A53, 4x 1.0 GHz ARM Cortex-A53
Cores: 8
GPU: ARM Mali-T860 MP2, 650 MHz
Cores:2
RAM: 3 GB, 4 GB, 833 MHz
Storage: 32 GB
Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC
Display: 5.5 in, IPS, 1080 x 1920 pixels, 24 bit
Battery: 10100 mAh, Li-Polymer
Camera: 4608 x 3456 pixels, 1920 x 1080 pixels, 30 fps
SIM card: Micro-SIM, Micro-SIM / microSD
Wi-Fi: b, g, n, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct
USB: 2.0, Micro USB
Bluetooth: 4.0
Positioning: GPS, A-GPS, GLONASSBogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
axioma
veterán
B20? (Bocs, en nem tudom proc. szam alapjan.)
-
addikt
maradok a lenovo p2-nél
5 napot elmegy kb 8-9 óra kijelző idővel
1,5 óra alatt telemegy a gyors töltővel
180 gramm normális kamera, hazai 2 éves gariPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
kromatika
veterán
Írigylésre méltó aksi.Bár csak a G4-em be is ekkora lenne.
-
Dominó85
addikt
A kamera FC-zett azzal a rommal, amivel érkezett. Majd az első OTA ezt javította, amint netre ment. Aztán a kijelző töltés alatt rángatózott (vacak a gyári töltő). A ledes villanó hátul fehérnek tűnt, de halvány kékes pacát tett minden vakus képre és ez a zseblámpa funkciókor derült ki, hogy a led hibája (no meg a gyártóé).
Más: Legyetek szívesek befejezni ezt a "túltöltött", meg "felrobban", nem valós és társai faxságokat befejezni. Volt egyáltalán az elődje ennek a telefonnak a kezetek között? Nem. Akkor meg csitt.
Amúgy itt van az elődről a teszt: [link]
Honnan veszitek, hogy nincsen B20 egyébként? Csak mert az Oukitel pont ezeken nem szokott spórolni. Az meg hogy a SoC nem "szokta" tundi nettó baromság. A Jiayu S3-ban miért van akkor B20? Emberek az MTK SoC-ok 99%-a B20 képes alapból. Az hogy a végtermék is az lesz-e, inkább függ attól, milyen sávokat fogadó antenna és a hozzá tartozó áramkör és IC-k kerülnek bele.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
axioma
veterán
Na jo, akkor ezt a B20 kerdest egyelore eldonthetetlennek tekintem...
-
Den Hadnagy
senior tag
Saccra. Akkor 5, my bad Ha nagyon unatkozom, lemérem.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
NemProfi
tag
Nekem bejön. A nagy gyártók ennek a felét sem teszik bele a telefonjaikba.
-
tomboy0013
veterán
Na ezaz amikor átesik valaki a ló másik oldalára.
-
slimshady
senior tag
Ez azert mar enyhe tulzas... Kivancsi lennek mekkor kereslet van erre illetve az elodjere.
üdv.: SlimShady
-
Dominó85
addikt
válasz slimshady #45 üzenetére
Az elődjének a mai napig pörög a topikja. Illetve a K4000-es logoutos topikom is. Sőt a frissítésekkel és a főverziókkal sem maradt el a gyártó.
Más:
Félelmetes mennyire pesszimisták és rosszindulatúak itt az emberek és mennyire nem tudnak a helyén kezelni egy rétegterméket. Tőlem a K10000-et egy munkás ember vette meg anno. Egyszer felhívott, hogy a telefon kb 8 méter magasságból a töltésre esett. Gyorsulás és miegymás... Gondolná az ember, hogy vége a telónak. De képzeljétek el, hogy a szélén találkozott a talajjal és csak minimális sérülés keletkezett a fém kereten. Amúgy az Oukitel anno tett fel egy videót a K10000, K6000-ről, hogy úgy vannak súlyozva, hogy ne a kijelzőre essenek.* Péter - 06302461862 *
-
sunpower
tag
válasz slimshady #45 üzenetére
Lehet hogy egy kicsit túlzás (csak a fizikai méreteiben), de az is túlzás, hogy fing akksikat tesznek a telefonokba amik alig bírnak ki 1-1,5 napot ha nem használod nagyon. Na meg lassan olyan vékonyak, hogy borotválkozni lehet velük. Arra meg már ki sem térek, hogy kevés olyan van amiben egyáltalán lehet még cserélni az akksit. (Mondjuk ebben sem lehet.)
Dominó Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
moland007
tag
Nagyon kíváncsi lennék egy tesztre !
55A83J
-
Swim Swim
kezdő
Nos úgy tűnik a B20 valóban benne lesz, sőt már elő is rendelhető az alin, június 15-től kezdődik meg a kiszállítás.
-
Sir Csimbók
tag
Bár kicsit leült a téma, de ha érdekel valakit, mivel ma kaptam kézhez a telefont, szívesen megosztom a tapasztalatokat. Ami így elsőre lényeges. A telefon nagy, mondhatni bazi nagy, viszont ami meglepett, hogy fogásra mégis jobban kézre áll, mint a jóval kisebb elődje(Oukitel Universe Tap). Nem péklapát méretű kezeim vannak, inkább átlagos. Mivel a családban már van 2 Oukitel és a tapasztalatok pozitívak voltak, így másnak is nyugodtan ajánlom a cég telóit. Általában nem csúcs hardver, de nagyon masszív, jó ár/érték arányú készülékek és ami le van írva, azt tudják is. Én nem játszom rajta, így erről nem tudok nyilatkozni, de minden másban nekem megfelel a sebessége és, ami a lényeg, az akkumulátor az brutális. Reggel 8 körül kaptam a kezem közé, azóta, ami bekapcsolható, az be volt rajta, folyamatos telepítés, állítgatás, bt headset és némi youtube meg egy kis navigációs teszt is volt. Mindezekkel együtt 64%-ról 26-ig sikerült mostanra merítenem. Röviden ennyit, aztán akit érdekel, nyugodtan kérdezzen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest