- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #36 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Szerintem meg nagyon jó a története a többi résznek is, valamennyinek
Kivéve a jelent, mert az teljesen kihalt.
Ugyanúgy részt vettünk a történelmet meghatározó korszakokban, tengernyi valós személlyel, épülettel kerültünk kapcsolatba.A függetlenségi háborúban volt azért nagyon kemény innováció a játékmenetben, több város, határvidék, vadászás, a tanya, hajózás, évszakok etc.. (ezek akár önmagukban is lehettek volna egy egy off játék)
Beleéli magát az ember a történelembe és szinte úgy érzi mintha ott lenne, főleg hogy sokat olvassa az adatbázist (amiből én sokat tanultam az adott korból, sőt a korszakok kapcsán rengeteget wikipédiáztam is) és az egésznek lesz egy varázsa, legalábbis számomra
ezért nem fogom soha megunni amíg valós történelmi korszakokba nyerünk bepillantást. A Syndicate is csak attól a ponttól kezdve fogott meg, hogy magával rántott az ipari forradalom.
Ha ez miatt nálam alacsonyan van a léc, akkor igen, alacsonyan van.A csépelős multit azért hoztam fel, mert a tömegek arra izgulnak újabban, amit meg én szívből nem tudok megérteni, de elfogadom
Ha meg sandbox, akkor madafakingolós GTA a nagy etalon.. elmegy, elmegy, végigvittem azt is, de kb semmi nem fogott meg belőle (talán a préri egy kicsit)
Dehát kinek mi
-
DeathAdder
veterán
Ami a motort illeti mindenképpen ráfért a pihenő.
Én valahogy minden résszel azonosulni tudtam eddig, főleg hogy az újabbakban már mindenről lehet olvasni az adatbázisban és informálódni az emberekről, épületekről, társadalomról, így mégjobban beleélheti magát a játékos.
Persze akkor biztosan unalmas ha csak rohangál, gyorsutazik az ember, és mindig ugyanaz van hogy magaslati épület, szinkronizáció, leugrás, menj oda öld meg...
Egyiptom sok szempontból más lesz -szerintem- ugyanis itt már jobban szerepet játszhat a készítők fantáziája, lévén ókor, sokkal kevesebb fennmaradt és dokumentált emlék.
-
DeathAdder
veterán
Hálistennek nem zárták le a részt, én már rohadtul várom a következőt. Elég nagy rajongó tábora van a sorozatnak szóval nem kell itt megmondani a frankót.
Én meg azt tartom "okádéknak" hogy multiban fél centis szarrá kontrasztolt karakterekkel csépelik egymást az emberek orrba-szájba, látástól mikulásig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest