Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horrock
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen késői órán kerültem Guga írása közelébe, és olvasása után muszály hozzászólnom, emiatt regisztráltam
Elnézést, ha kicsit zavaros lesz hsz-em, de sajnos nem vagyok nagyon kifejező típus.
1. Nekem nagyon tetszett a szöveg. Főleg, hogy sok dolgot több szempontból ábrázol. Ez nagyon megfogott.
2. Én 16 éves vagyok, a 17 küszöbén. Szerencsének köszönhetően az utóbbi két hónapból három táborral összesen egy hónapot voltam külföldön, ebből felet Németországban. És ez az überliberális világ nekem nagyon nem tetszik. Ny-Európában ez nagyon "dívik", hogy a gyerek azt csinál, amit akar. Saját kortársaimat nézve én - Én, aki még szintén gyerek - szörnyűlködök, hogy mennyit engednek meg maguknak.
Egyszerűen nevelésemből fakadóan nem tudom elviselni ezt a fajta szabadságot. A világnézetem központjában áll a figyelem. Mert napjainkban nem figyelnek egymásra az emberek, mindenki csak magát nézi, látja, akarja látni. Ezen változtatni kellene, mert elszaladunk egymás mellett, és ez nagyon nem jó.
3. Vidéken élek, egy kisvárosban, BAZ megyében. Köztudottan itt sok a Bódi, ill. szavam járása a buckalakó. És a postás-segélyosztás jelenet teljesen tipikus. Penny Marketből három telikocsit tolnak ki. Nem kenyér, meg tej. Nem.
Cola, chips, pia, cigi. Erre van pénz a segélyből. Elkeserítő, hogy az országunkban csak a kisebbségnek vannak előjogai. Ha buckalakó árt magyar embernek, akkor afelett vhogy átsiklanak. Nem értem, de sok ilyen dolog van kis hazánkban. Nyerőgép pedig szintén tipikus.
4. "Ezen a fórumon mindenki hülye, vagy nem szól hozzá."
Tipikusan a leggyerekesebb, egocentrikus viselkedés. Van jópár ember a fórumokon, aki sosem hibázik, szerintem elég sokan találkoztak már ilyennel.Ennyi jött most ki belőlem, elnézést, ha okoskodásnak tűnik, ha igen, akkor írjon, szerkesztem. Köszönöm, ha valaki elolvassa!
Jó éjszakát!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszerűen nevelésemből fakadóan nem tudom elviselni ezt a fajta szabadságot. A világnézetem központjában áll a figyelem. Mert napjainkban nem figyelnek egymásra az emberek, mindenki csak magát nézi, látja, akarja látni. Ezen változtatni kellene, mert elszaladunk egymás mellett, és ez nagyon nem jó.