Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesz +$50, hogy lebeg, vagy azt lefaragták a hangzáson?
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Ha ultrahangos forrasztást alkalmaznak ( elég elterjedt ) akkor nem azzal van a gond hogy össze tudják e "ragasztani" hanem hogy roncsolás nélkül nem tudod megbontani a házat. A JBL-t meg szerintem nem kéne ezekkel a gyártókkal keverni....
-
-
carl18
addikt
Lehet jól nézz, de azért megnézném élőbe hogy szól !
-
Csapo83
aktív tag
válasz
nincskanál #16 üzenetére
Van olyan hasznos mint a fluoreszkáló gumi óvszer hidd el...
Megváltoztatja az életed... -
nincskanál
tag
Igen hasznos feature a lebegés. Ezentúl én is csak ilyet fogok venni. Nem is értem, eddig hogy tudtam létezni nélküle...
-
aRm1n
aktív tag
Ha már ott lebeg a töltője felett, igazán megoldhatták volna az áramellátását indukciós úton is, az egy fokkal elegánsabb lenne mint hogy fel-le liftezik...
-
Armahun
addikt
Vízállóság = javíthatatlanság.
-
-
Ezt a baromságot!!
Mondjuk, kezdő golfosaknak pont jó lesz!
-
Injun
senior tag
" Zenét hallgatni egy méternél nem mélyebb vízben áltatva a cuccot 30 percig tudunk a károsodás veszélye nélkül"
Hogy mit?
-
Fejvadi
nagyúr
Érdekes ez a lebegés benne.
-
Zenét lehet hallgatni a víz alatt? Vagy ez annak készült, aki az akváriumi halaknak akar kedvezni egy kis zenével?
Értem én, esőben se menjen tönkre, de akkor elég lenne cseppállóra csinálni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest