- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
-
janeszgol
félisten
válasz
"Nem vagyok Apple hívő, de az Apple nagyon ráérzett a tablet vonalra. Ők nem nagy iPhone-t csinálnak, hanem szinte már laptopot.
Ellenben droidos vonalon, ahol nagykijelzős mobilt kapsz...."Ez milyen érdekes gondolat, de nagyon igaz. Sőt, hatványozottan igaz. Gondoljunk bele, hogy régebben külön kellett rá fejleszteni, aztán egyesítettek, most kapott egy külön vonalat OS 13-tól. Ez egy kiváló észrevétel. Kár, hogy nem bennem fogalmazódott meg így konkrétan.
-
nozs23
addikt
válasz
Ja. Ez a kulonbseg. Lehet barmilyen franko egy speci Samsung tablet. Mert az. De egy nagy telefon. Itt van sajat OS es rengeteg nativ applikacio. Egyedul ok vettek komolyan ezt a vonalat es nagyon helyesen. Nagy jovo van az iPadek elott. A teljes erteku Photoshop (amin meg csiszolni kell) nagyon jo vonal, johet utana a tobbi Adobe app is. Ja es ugy, hogy a frissiteseket kapod majd 5 evig ellenben barmilyen androidos csodaval, ahol ossze teheted a kezed a 2 evert. Ez nem mindegy ebben az arszegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest