- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Amit írtál az egy sem első vonalas sztori. Nagyon kevés kép készült éles bevetések alatt (publikus). Marha nagy luxus egy éles bevetés alatt etetni egy fotóst. Egy háborús zónában pedig meghatározzák a fotósnak, hogy hol mozoghat szabadon. Amiket te írsz jellemzően fotók a háborús Afganisztánból, de nem műveleti területen készültek. Ha igen, akkor több kísérővel.
Kísérő nélkül egy vagy több dslr-el a nyakadban még a nyócker is gázos nem még Afganisztán...nem kell mindent elhinni a "havernak". Itt mellékeltek riportot a figurával, aki egyedül korzózik Afganisztánban, olvasd el. A kulcs szó diszkréció. Ez nem egy légi bemutató. Itt a gyomrodba megy be a lövedék és a válladon jön ki.(másrészt az amerikai hadsereg hivatásos fotósait ne keverjük ide szerintem)
-
hibavissza
veterán
nem első vonalas történet. ez megtörténhetne veled akár...mondjuk az Aranykéz utcában. másrészt itt sem jó dslr-el szaladgálni (és egyáltalán nem jellemző). az orvlövésznek, robbantósnak bármi jó, ami kiemelkedik a masszából. inkább felrobbant egy fotósokkal teli toyotát mint egy pszh-t. de ehhez nem kell harctéri tapasztalat csak józan ész.
-
hibavissza
veterán
egy harctéri művelet sohasem fog gyorsan történni a fotós számára. általában tájékoztatják, mikor mit fog tudni lefotózni. manapság elég pontos számítások előznek meg egy-egy műveletet. amúgy sem töltethetne egy-két óránál többet első vonalban, mivel két embert legalább lefoglal....már ha egyáltalán odaengedik...szerintem ritka mint a fehér holló.
az iphone professzionális alkalmazása meg valóban max. eseti lehet. vannak jó minőségű kis gépek a piacon. szerintem -
hibavissza
veterán
pilóta:
mivel voltam katona, átadnám neked azt az infót, hogy harci körülmények között én egy dslr helyett inkább lőszert vagy kevlár mellényt cipelnék. ezek után pedig vizet, sok vizet és lefosnám a képminőséget. nevetséges, ahogy a sok idióta dslr-el akar szaladgálni harctéren. elsőnek szednek le, mivel a dslr objektívjére bármelyik idegesebb katona ráfogja, hogy fegyver. volt ebből nem egy botrány a világon.
száz szónak is egy a vége, ahol emberre lőnek, ott ne használj tükörreflexes gépet, pláne teleobival.
másrészt az iphone képe - jó fényviszonyok közt - nyomdai felhasználásra megfelel max. A/5 méretig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
- Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektív
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest