Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oort

csendes tag

válasz MaxTorque #16 üzenetére

Hali,
    Ennyi Update van az ügyben; Ha felteszed az újabb verzióját a root-oló programnak, -azt ami fullosan kínai-, akor bár lefut a kis baszkodása , de semmi root jogot nem szerez a készülék. Szerintem hagyom ezt a csoda programot és keresek valami mást. Továbbra is fenttartom, hogy és kúrok el valamit, de kicsit kiábrándít. Ha lelek működő programot akkor jelzem. (most kicsit jegelem , míg nem lesz hardweres gondja mert szétverem :D egyébként mindhárom, fentebb említett készüléket ki akarom rootolni , ha valamelyiken bejön akkor is tudatom)

• oort

csendes tag

Sziasztok,
    Előre bocsájtanám, hogy elég amatőr vagyok ebben telefon rootolás a témában. Bocs ha hülyeséget kérdezek.
    Eddig csak a régi Samsungomat rootoltam, meglehetősen egyszerűen. Más gyártó készülékét nem. Tehát feltettem az említett programot, UBS hibakeresés beállítva, ismeretlen helyek szintén. Win7 alatt a programnak full admin jogokat adtam, plusz nem a "C:\" -ről fut, nehogy ez is gondja legyen. (Bár a C-ről is futtattam, de minden ugyanaz maradt) Elvileg mindent megtettem neki amit csak kell és a rootolás közben golgozik scripteket keres és fileokat másol stb. Majd hirtelen 20%-nál "a Root nem sikerült"
    Próbáltam Sony Xperia P és J-vel (LT22i ; ST26i : mindkettőn JB 4.1.2) , valamint Alcatel EVO7 (JB 4.0.4) tablettel is. Mivel egyik se megy kezdek gyanakodni hogy fos a program. Vagy én kefélek el valamit?
    Ha van ötlet nagyon kíváncsi lennék a megoldásra.
    Elóre is köszi az infót.
    Üdv Zoli

Új hozzászólás Aktív témák