- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
oort
csendes tag
válasz
MaxTorque
üzenetére
Hali,
Ennyi Update van az ügyben; Ha felteszed az újabb verzióját a root-oló programnak, -azt ami fullosan kínai-, akor bár lefut a kis baszkodása , de semmi root jogot nem szerez a készülék. Szerintem hagyom ezt a csoda programot és keresek valami mást. Továbbra is fenttartom, hogy és kúrok el valamit, de kicsit kiábrándít. Ha lelek működő programot akkor jelzem. (most kicsit jegelem , míg nem lesz hardweres gondja mert szétverem
egyébként mindhárom, fentebb említett készüléket ki akarom rootolni , ha valamelyiken bejön akkor is tudatom) -
oort
csendes tag
Sziasztok,
Előre bocsájtanám, hogy elég amatőr vagyok ebben telefon rootolás a témában. Bocs ha hülyeséget kérdezek.
Eddig csak a régi Samsungomat rootoltam, meglehetősen egyszerűen. Más gyártó készülékét nem. Tehát feltettem az említett programot, UBS hibakeresés beállítva, ismeretlen helyek szintén. Win7 alatt a programnak full admin jogokat adtam, plusz nem a "C:\" -ről fut, nehogy ez is gondja legyen. (Bár a C-ről is futtattam, de minden ugyanaz maradt) Elvileg mindent megtettem neki amit csak kell és a rootolás közben golgozik scripteket keres és fileokat másol stb. Majd hirtelen 20%-nál "a Root nem sikerült"
Próbáltam Sony Xperia P és J-vel (LT22i ; ST26i : mindkettőn JB 4.1.2) , valamint Alcatel EVO7 (JB 4.0.4) tablettel is. Mivel egyik se megy kezdek gyanakodni hogy fos a program. Vagy én kefélek el valamit?
Ha van ötlet nagyon kíváncsi lennék a megoldásra.
Elóre is köszi az infót.
Üdv Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyébként mindhárom, fentebb említett készüléket ki akarom rootolni , ha valamelyiken bejön akkor is tudatom)