- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
"Fész csevegője is már javult, jó nem tud még mozgó luficskákat küldeni stb., de most komolyan ez akkora tragédia? :I " Éreztem, hogy ezt fogod felhozni, mert nekem is ez jutott eszembe először
ez speciel nem hiányzik, de a tinilányoknak biztosan nagyon bejön. Az viszont igen, hogy tudja a hívás fogadást, mert a kollegák megkérdezik, hogy miért nem tudnak messengeren elérni-én pedig azt látom, hogy "nem fogadott hívás"-habár nagyon őszintén, nekem ez se hiányzik, ott a viber és a skype. Snapchatet se használok, (talking cat sem kell meg hill climb), de pl instagramot, tumblr-t igen.
Sajnos marad az appöl, mert nekem nem kell a csúcsdroid.....Én tényleg szurkoltam a WP-nek, bíztam is benne, nem hiába váltottam L520-ról 830-ra.Félreértés ne essék:nem szimpatizálok az Apple-el, de kiveszem a dobozból és működik. Ezt szerettem a WP-ben is és a L830 is egy kellemes hardver, de az említett dolgok meg az outlook marhaságai miatt leszálltam a vonatról.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
30z.Samu #142 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy jó a rendszer, de mindenki megunta, hogy folyamatosan várni kell az appokra. Xamarin projekt, Islewood...el van játszva a vásárlók bizalma, mire várjunk még? Ha meglennének a népszerű appok, akkor a kereskedők is visszafordulnának a rendszerhez, ami egyébként valóban nagyon használható és stabil. Oké, szinte mindenre van 3rd party app, de a messenger még mindig le van maradva a másik két platformon hozott tudásához képest, a facebook már annyira nem siralmas, szerintem egészen használható, de pl egy tumblr elég hiányos. Banki alkalmazások? Oké, OTP-s alighanem létezik. Vannak egészen jó alkalmazások pl Swarm, Foursquare, Jófogás, a 10re újra írt T-mobile alkalmazások. De pl az Outlook nekem használhatatlan...
Droidra nem térek vissza.
-
Neurotoxin
őstag
Az UWP meg a Win10 volt az ígéret, én is, mint sokan mások vártam a csodát......soha többet nem veszek Microsoft terméket, már nem bízok bennünk, semmi bizodalmam.
A rendszer gyári időjárás appját sem lehet még mindig kitenni záróképernyőre, pedig milyen jó feature 8.1-en. Lusták voltak írni hozzá egy API-t, helyette kaptunk egy béna egysoros helyzetjelentést (azt hagyjuk is, hogy lelóg a fele a képernyőről a nihilbe), ami olyan tőmondatokban van leírva, hogy ahhoz képest egy óvodás is választékosabban fogalmaz. Pedig sokan bejelentették javaslatként, hogy kérjük vissza a záróképre választható opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest