- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Na igen, bár azért az élethűséghez grafika terén is még kéne domborítani... persze nem a felbontással van a gond, hanem az árnyékolással, gondolok itt elsősorban a szórt(abb) fény hatására. A másik ami engem főleg zavarni szokott, az ahogy a karakterek járnak (főleg ahogy megfordulnak)... azzal valamiért gyakran gond szokott lenni, pedig nincs benne semmi számításigényes. A harmadik meg az ostoba AI. Mondjuk nem vagyok játékos ember, de amiket kipróbáltam, ott ezekkel volt leginkább gondom.
-
ddekany
veterán
"azért a Larrabee nem csak grafikus kártyaként használható, szal ha mint GPU "nem jön be", marad még terület ahol alkalmazni lehet"
Igen, viszont nekem itt az átlagos gépeken (vagy mondjuk inkább az otthoni gépekben és mondjuk grafikus munkaállomásokban) való elterjedés járt a fejembe. Oda jelenleg az egytelen betörési lehetőségnek a videókártyában való alkalmazás tűnik számomra (a fizika nekem nem tűnik eléggé ütősnek ahhoz, hogy amiatt ez tömegesen kerüljön a gépekbe), tehát ha a Larrabee azon alkalmazását elbukják, akkor talán a többi alkalmazását is elbukták olyan értelemben, hogy nem fognak köznapivá válni. De hát csak gondolatébresztőnek mondom...
-
ddekany
veterán
Nem véletlenül nem akar a legtöbb cég letérni a főcsapásról. Intel megteheti persze, szóval örülök hogy próbálkozik. Végül is túlélte az Itaniumot is, csak aztán nehogy Larrabee-vel is hasonlóan járjon. Nyilván sok szempontból más, de mégis... nem tudom kinek van még hasomló érzése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest