- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvb
aktív tag
válasz
nikilauda #25 üzenetére
Remélem sikerül. Ha a töltést nem tudja valaki otthon megoldani, akkor nem éri meg neki a villanyautó. Amúgy a 60kWh is kevés ahhoz, hogy rendes sebességgel eljuss valahová még egy ilyen kis országban is, mint Mo. Nekem nem kellene nagy távolságra, ha kimozdulunk hétvégén itthonról, az odaút 140-200km között változik (plusz helyben olyan 70-100km), de nem indulnék el ekkora útra sem, még 60kWh-val se. Mert azért ahhoz hosszú, hogy ne autópálya tempót menjek, és ha megérkezem, akkor meg nem mondhatom, sziasztok, megjöttem, tegyük fel tölteni az autómat.
@Noukoum. Nincs gondom a matekkal. Nem aggódom a hatótáv miatt. Nem Teslám van. Fenntartom, hogy nem éri meg elmenni elektromossal az aglóból (Még Teslával sem). Lehetséges, de nem érdemes. Ha elolvastad, azt amit írtam, akkor tudod, hogy szerintem aglóba tökéletes a villanyautó, ha tudod otthon tölteni. Ha nem, akkor nem éri meg. Akkor se, ha a parkolódban van 2 töltő. A matekba számold bele az idődet is. Ha nem tudod otthon tölteni, amikor beállsz a garázsba, akkor simán számolj rá napi 5000 Ft.-t az elpazarolt szabadidődre, amit a töltögetéssel töltesz el, mert nekem a töltés nem hobbi. (ugyanígy számolj rá 2500-at 1 tankolásra is)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Amennyivel nagyobb az autó, mint egy telefon, annyival nagyobb a külső akku is.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest