- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KISDUCK addikt válasz  FoxiestFox

üzenetére FoxiestFox

üzenetéreKarakter skineket már láttam, de mást még nem. Mondjuk vicces lenne jaffa enemy mod. 
- 

oriic HÁZIGAZDA válasz  FoxiestFox

üzenetére FoxiestFox

üzenetéreAkar. De az SG világa üvölt amúgy szerintem egy jó (Nem Ubisoft  ) open world játékért. ) open world játékért.
- 

nanocry tag Nem értem miért kell ilyen Commandos klónokkal támadni 22'-ben. Tiszta szégyen. 
- 

Valaki csinálhatna egy Stargate modot az XCOM-hoz, szerintem az a játékstílus nagyon adná. 
- 

KISDUCK addikt Hú hát ez tényleg elég ergyán néz ki jelenleg. Mondjuk az ajánlott rendszerigény se magas, ami azért jó pont és a grafika ennek tekintetében bocsánatos, de azért azt a 45 GB tárhelyet kissé sokallom, de ezt így ajánlott pofátlanul olcsón kínálni majd. AJÁNLOTT: 
 Op. rendszer: Windows 10 64bit
 Processzor: Intel Core i3-10100, AMD Ryzen 5 2600X
 Memória: 16 GB RAM
 Grafika: Nvidia GeForce GTX 1650, Radeon RX 570
 DirectX: Verzió: 11
 Tárhely: 45 GB szabad hely
- 

oriic HÁZIGAZDA Én az MMO-t vártam, ismerőst beválogatták bétába, ott ültem nála és vigyorogtam mint tejbetök, hogy de király lesz...Aztán elkaszálták...  
- 

Daelion őstag Most utána néztem és ja nekem is ez rémlett meg 1 MMO is lett volna de azt is kaszálták 2010 környékén. Én pár éve néztem újra az összes részt, SG+Atlantis meg Universe is ami tényleg azért más és mire kezdett volna jó lenni pont nem csináltak több részt.. Erről a hírben szereplő játékról meg nem tudom mit gondoljak, eleve nem rajongok ezért a stílusért mint játék.   
- 

Sliderxy senior tag Közben utánanéztem, 2006-ban volt. Alig vártam a megjelenést. Akkoriban az SG-1 már éppen kezdett kiégni, így bőven jó lett volna kárpótlásnak ez a játék. 
 Őszintén nekem még az Atlantis is nagyon bejött és a Universe is. Persze volt mindhárom szériában teljesen felesleg "hézagkitöltő" rész, de ez akkor már megszokott volt. Viszont azok a részek melyekben olyan űrcsaták voltak, amit akkor egy égész estés film is megirigyelhetett volna, hát... akkoriban nem sok más sorozat tudott felmutatni.
- 

Daelion őstag Ezt akartam én is írni, valami rémlett egy régi Stargate játékról amiből aztán nem lett semmi. 
 Mai napig ez a kedvenc ilyen jellegű világom, durva potenciál is lenne benne de hát manapság ez már reménytelen kb. 'nem is hiszem, hogy mai ~fiatalok tudják mi az a Stargate vagy érdekelné őket annyira'Egy ilyen Mass Effect kaliberű játék ebben a világban na azt el tudnám fogadni, álmodni azért szabad.   
- 

Sliderxy senior tag Most erről beugrott egy Stargate játék még a 2000-es évek elejéről. 
 Stargate SG-1: The Alliance. Annyira vártam, aztán ha jól emlékszem nem is lett belőle semmi. Kaszálták. Pedig egy elég ígéretes First Person Shooter-nek ígérkezett.  
 Lenne ebben a világban potenciál. Egy klassz OW játékot el tudnék képzelni, de ennek kb. 0 esélye van mára.
- 

Bad Pritt félisten Hát ez... retro. 
 Nem akarok derogálóan fogalmazni, mert keddenként igyekszem pozitív maradni, de nehéz, mikor ilyen videókkal találkozok az interneten.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) open world játékért.
 ) open world játékért.