- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Kicsit késni fog a tesztem, mert a telefon már megjött, viszont rendeltem hozzá 3 féle márkájú tempered glass-t ali-ról, úgyhogy amíg nincs védve, addig marad is configolatlanul a dobozában.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Na, mivel nem találtam olyan youtube unpacking és review videót vagy cikket, amelyik nagyon lehúzta volna, megrendeltem Kínából (ali). A Karácsonyi akcióval + shop discountal + kuponnal együtt csak 132 dollár volt, persze erre még rájön majd az ÁFA, de még így is feleannyiba kerül, mint amennyiért a magyar eMAG árulja (ma néztem, 85K-ról leakciózva 69K-ért árulják, ami egy vicc, annyiért 2016-os A5-öt is lehet kapni újonnan, ami van is).
Ami meggyőzött:- titán-cink ötvözetű prémium ház
- előre telepített Google Play (Play Store), mert a legtöbb másik kínain nincs, és mókolni kell hozzá
- előre felrakott gyári kijelzővédő fólia
- gyári szilikon tok a dobozban
- nagy fényerejű 5.7"-es SHARP által gyártott IPS kijelző
- 8 magos MTK proci (ami ma már elég gyengus, de nyilván ennyi pénzért nem Snapdragon 835 lesz benne)
- Mali T860 MP2@650 MHz IGP/GPU, ami nem egy erőgép, de azért nem is olyan gyenge cucc
- B20 LTE / 4G, tehát Magyaroszágon is gon d nélkül működik 4G-n itt Pesten, és vidéken is
- 3 GB RAM (ami valljuk be, nem olyan kevés az alsó-középkategóriában)
- 32 GB ROM (szintén nem rossz, inkább a 16 giga a jellemző ebben az ársávban)
- 256 GB-ig bővíthető egy micro-SD v. microSDHC kártyával
- 13 MPx-eles kamera, ami az általam látott tesztek szerint nem csinál olyan rossz képet (nyilván em eg P9 vagy S8 szint, de bőven elfogadható)
- jövőbe mutató USB Type-C csati, és 2A-es gyorstöltő (egyre inkább ez lesz a standard az elkövetkezendő években)
- a/b/g/n WiFi, ami külföldi tesztek szerint nagyon jól és stabilan tartja a jelet / kapcsolatot
- 4.0-ás BT, ami jól jön akár BT füles, akár autós csatlakozásnál
- A-GPS+GLONASS (bár ez azt hiszem, hogy ma már alap, de az MTK chipset ellenére nagyon jól szuperál)
- 3450 mAh-s akksi, amivel 2 nap körül elmegy külföldi tesztek szerint, ez szintén pozitív
- 0.1 sec alatt feloldó hátlapi ujjlenyomat-leolvasó, ami egyrészt tényleg jól működik yt videók és review-k szerint, nem úgy, mint a nemrég napvilágot látott Leagoo S8 esetében, ráadásul javították a Samsung hibáját, és nem a kamera mellé tették (Galaxy S8), hanem alá, és jobban is kézre esik
- az általam rendelt azúrkék / coral blue színben egyszerűen gyönyörű a telefon, mind elölről, mind hátulról
- viszonylag friss OS van rajta, Android 7 Nougat-al jött ki, és látok esélyt a 8 Oreo-ra is, de nem fogok sírni, ha nem jön rá
- jól működő és reszponzív érintőképernyő és gyorsan működő GUI (a tesztek szerint)Review-kban a hangminőségre sem volt panasz, erre leszek nagyon kíváncsi, mert nekem a Doogee régen itt vérzett el. Ha ezen a ponton sem lesz gond, akkor úgy gondolom, hogy egy ilyen készülék, ennyi pénzért, megéri, még akkor is, ha másolták a Galaxy S8 előlapját.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Én is gondolkodom egy megrendelésén most!
Kérdések:
1., melyik kínai webshopból érkezik meg a leggyorsabban?
2., ha jól láttam a yt videókon, gyárilag előre-installált screen protector van rajta. Ez igaz, a tiéd is azzal érkezett? (tehát nem általam felhelyezhető, hanem már rajta lévő van hozzá, igaz?)
3., milyen a hangminőség? kristálytiszta, mint mondjuk egy samsung vagy iphone esetében? Nekem az az elvárásom, hogy a Doogee hangminőségénél azért jobb legyen, tehát ne recsegjen hívás közben, ne maradjanak ki hangok, stb.
Köszi a választ!Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
amdboy
senior tag
Èn beneveztem egyre
, xiaomi redmi note 3 prot váltott. Eddig egèsz jó! Kèrdèsekkel lehet bombázni, ha tudok válaszolok.
-
Bl.Gyo.
őstag
Pont most is volt ilyen, de itt a visszaszámláló azt jelenti hogy ha lejár akkor tudod megvenni annyiért, nem azt hogy addig tudod.
20db volt 19ezerért/db most, figyeltem a számlálót, az utolsó pár másodpercben nyomtam a BUY-t de nem engedte még. 00:00:00-át utött a számláló, és 1mp(!)-el utána nyomtam a BUY-t, azt írja hogy sajnos már mind a 20 darab elkelt mondom a ku$&&@dat. 1mp-en belül 20 elment. Esélytelen, rávannak állítva az ilyenekre számítógépek, és a másodperc döredéke alatt felvásárolják az egészet. Bosszantó! -
blagolf
senior tag
Szánalmas az ilyen fokú másolás. (hányós smile)
Üdv, Zoli
-
Hardver és szoftver
Hetente újra kellett bootolni a telót, mert 5-7 nap alatt annyira belassult, hogy egy híváskezdeményezés (a névjegyzékből történő hívásindítástól a valós hívásindításig) kb. 30 másodpercig tartott
Reboot után frissen, pattogósan ment a rendszer, de legfeljebb egy hét után mindig elfáradt
Az összeszerelés minőségével nem volt gond, display is egész jó volt.
Annyiban persze igazad van, hogy a lentebb linkelt UmiDigi valószínűleg már jobb telefon, de félek, hogy a hirdetésben szereplő (kétségkívül tetszetős
) képek pont úgy távol lesznek a valóságtól, mint a Doogee Mix esetében
.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
headB
tag
válasz
Donki Hóte #61 üzenetére
mi volt a baj? anyagminőség? összeszerelés? szoftver? minden?
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
-
headB
tag
Ez még jobb ajánlatnak tűnik.
-
Azt a 10 db telefont, ami a flash sale-re fel van rakva, úgysem innen fogja megvenni valaki.
Sőt, nem is emberek fogják megvenni, hanem scriptek. Mire egy ember észreveszi, hogy elérkezett a falsh sale időpontja (kb. egytized másodperc a reakcióidő), addigra a 10 telefont már régen megvették direkt erre a célra írt algoritmusok (ezeket hívják scripteknek, az írójukat pedig script kiddie-knek).
De a script kiddie-k közül se jut mindnek, csak a legjobb, leggyorsabb 10 algoritmus tud telefont venni
[ Szerkesztve ]
-
hóember74
csendes tag
Samu S8 tulaj apukáknak kötelező darab, ha a gyerek elkérné, ezt kapja...
Ha ma még nem nevettél, ma még nem éltél.
-
headB
tag
-
no more
veterán
válasz
TheBikerider #47 üzenetére
Az a szánalom, hogy ezt valaki megveszi, erre igény van...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Don77
tag
Kicsomagolósdi:
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
válasz
TheBikerider #47 üzenetére
Nem azért de legalább a témát meg az ikonkészletet lehetett volna variálni egy kicsit. Igazi jó kis "átverős" S8 klónt sikerült csinálni...
-
Ilyen világot élünk. Ha nincs ötleted,akkor lopj,másolj. Könnyebb...
HARLEY-DAVIDSON
-
Swinegod
őstag
1440x720 5,7"on? Wow, már majdnem egy XZ Premium
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
snecizero
senior tag
Nincs amoled kijelző! Ez igen csak lényeges különbség. Amúgy az ár nem rossz. Ha szegény samsung fanatikus lennék akkor beneveznék rá.
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
HaZsolt
őstag
Bubot olvastam először
. Most hallom először ezt a gyártót, egyébként félelmetesen hasonlít az S8-ra.
-
TTTotya
senior tag
Lehet veszek egyet az S8 /Samsung/ mellé játszósnak!
[ Szerkesztve ]
-
Pot$imanu$
tag
Korrekt...
Potsimanus
-
szemy94
senior tag
Valószínűleg nekem nem lesz soha,de ha valaki ilyet vesz, mert tetszik neki az S8, és nem "menőzni" veszi, hanem saját magának, nem értem, hogy miért lenne hamis ember amiatt, hogy nem tellik neki 5-6x akkora összeg telefonra... Ne értsd félre, megértem az álláspontod, mondhatjuk, undorító utánzat összességében, de ha nincsenek szoftveres gondok, 1-2 év használatra megfelel.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
dz1989
senior tag
Lehet hogy egy olcsó szánalmas utánzat. DE egyvalmivel többet tud mint az eredeti. Ha Elörik vagy el lopják (Mert eredetinek nézik
) nem olyan anyagi veszteség. Mert kb csak a biztositás annyi az s8-ra mint ennek az utánzatnak az ára.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
davidsone
addikt
Gáz lehet mikor kiderül h ez csak egy olcsó utánzat...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
dz1989
senior tag
Őőő őő..
egyre rosszabb az idő előre halattával. Bár ha nem beépitettet aksis akkor nem biztos olyan gáz(már mint az akku ha tényleg nem beégett)
Tesco Gazdaságos Galaxy S8.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
válasz
DiamondBack #29 üzenetére
Az látszik, hogy a sarkokban a display lekerekítése elég gázos lett, alul, fölül maradt egy fekete csík.
Az oldalkáva viszont nem lett vállalhatatlanul széles.
Összességében a vártnál kevésbé gagyi kinézete van, szerintem lesz rá kereslet
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Máris jobban látszik, milyen az a Bluboo-féle képernyő sarok "lekerekítés"...
-
iNfAntRy
senior tag
-
csongi
veterán
válasz
Van ott káva, de nem vészes
Ha nem eröltetné ezt a Samsungos erőfitoktatásos baromságot... és idővel jönne rá egy jó főzött MIUI, még simán be is próbálnám. -
DiamondBack
senior tag
-
Lacok
őstag
S8 Dr. Bluboo-tól.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
törölt tag
Majd ez is olyan lesz, mint a Doogee Mix
Kávamentes csoda, hát persze...
-
zsolti1debre
tag
Koszi a cikket,de a telo nem kene!
-
Ez a mértékű másolás már tényleg undorító.
Viszont ügyesek voltak, respectiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Red@Arc
tag
Igen, koppintás, az is igaz, hogy nincs benne saját fejlesztés, de... 39/47 k HUF, használható hardverrel. Az S8 nem ez a liga, az ára sem. Bár ellenzem a fejlesztőkkel szembeni hozzáállást, összességében nem nevezném szemétnek. (IMHO)
...csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
DithenS
senior tag
A Samsung is több féle színvariációt akart az előlapra.De sajnos mivel a Samsung esetében rengeteg szenzor van a felső káván (főleg az íriszszkenner miatt ami plusz két lyuk) ezért rettentő ronda lett volna.Több lyuk lett volna ott mint egy trapista sajton! Volt ott is kék variáció én láttam is a képet és tényeg csúnya volt a sok szenzor miatt.
-
szami777
addikt
Azért remélem MA teszt lesz belőle.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
csongi
veterán
Ha nem csinálnák ezt a névlopásos összehasonlításos baromságot, elmehetne egy trendet követő keskeny kávás telefonnak, aminek kedvező ára van, és egy használható SOC ami napi általános feladatokra tökéletes, és elegendő. Persze majd kiderülnek azok a káva méretek..
Ezeknek a fényében a kerülendők közé került. Pedig jópár kínai terméket használtam már.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Kínai szemét.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
feliks
senior tag
Mint egy kajli Rolex, nem tudom eldönteni hogy szánalmas, vagy siralmas inkább?
tipikus "Hamis embernek hamis telefont!" dolog, pfejj.
(egy tisztességes, egyedi kínai telóval semmi bajom (Mi mix stb) de ettől hányok.. :/[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
nyisziati
veterán
válasz
cinemazealot #14 üzenetére
"szélesebb, de kevésbé vastag?"
Ugye-ugye, kezdenek a csontvázak (széles kávák
) hullani a szekrényből...
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Ha tényleg így néz ki és a szoftvere rendben van (nem mint az említett dogee), akkor ennyiért korrekt ajánlat.
-
Valami kavarás van a méretekkel. A cikk és a BangGood webshop-ja is 149,5 × 70,6 × 8,4 millimétert ír, a linkelt összehasonlító táblázat viszont 149,6 × 74,3 × 7,9 mm-t (szélesebb, de kevésbé vastag?).
-
hemaka
nagyúr
LOL, de a színe nem rossz.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Don77
tag
Amúgy elfogadnék egy "normálisabb" gyártótól (meizu, letv, xiaomi, vivo) egy olyan képarányos telefont, mint amilyen a samu s8. Napokban megnyomogattam a vodánál és mintha a kezemre méretezték volna. Ennél leginkább a kijelző felbontást sajnálom.
-
iNfAntRy
senior tag
Samsung helyében gyorsan csinálnék én is ilyen kék verziót!
Tök jól néz ki, nagyon szép. Vinnék szerintem , mint a cukrot, ha ilyen szinben is kiadnák
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
manokaki
addikt
jobb mint az eredeti S8
Attila
-
joey04
titán
Szánalmas.
-
Azt ne felejtsétek, hogy itt a kijelző 2 oldalt nincs meghajlítva, azt csak OLED panellel lehet megcsinálni. Nyilván csak az üveg van egy kicsit jobban lekerekítve és ez előrevetíti azt is, hogy nagy kávák vannak 2 oldalt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jUUh
addikt
Ha fizetnének se kellene...
Samsung Galaxy S23+
-
bedibazsa
senior tag
Gáz, hogy ennyire lekopizták a Samsungot, viszont itt - szerintem - sokkal jobb helyen van az ujjlenyomat-olvasó.
-
jacis
nagyúr
Egész jól sikerült lemásolni illetve nem is olyan gagyi dolgok kerültek bele így elsőre...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem fogják elhinni olvasóink, hogy melyik ismert márka kávamentes csúcskészülékére hasonlít a Bluboo új, olcsó ajánlata.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Nintendo Switch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest