- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Nekem egyébként a billentyűzetén tetszik a teljes méretű enter is. Jó kérdés, hogy mit bír a bill-je, mert én képes voltam egy business HP bill-t is fényesre koptatni 1év alatt.
Én mindenkinek azt tudom csak tanácsolni, hogy ha otthon az asztalon használja a notit,akkor vegyen hozzá egy billentyűzetet. Egyszerűbb cserélni egy 2K-s bill-t, mint a notiba venni egy újat 15K-ért.(#28) Sidius: A hűtésére én is kíváncsi lennék, mert általában ott spórolnak a legtöbbet. Örültem volna egy olyan képnek ahol látjuk az egész belét a gépnek.
-
D.Orion
veterán
Szellőzőnyílással kapcsolatban, nekem kifejezetten tetszik, hogy nem a rácsozás mellett van a tápkábel csatlakozójának helye. Az eddig összes nálam járt notinál elsődleges gond volt, hogy a rácson át távozó meleg levegő elöregítette a tápkábel szigetelését. Ez játékos notik-nál különösen nagy probléma hiszen szinte folyamatos a terhelés. És ez az öregedés igaz a HP és DELL gépekre is, nem csak ASUS és MSI masinákra. Egész egyszerűen a szigetelő anyag nem díjazza a tartósan meleg levegőt. Napi 1-2 órás játékozás mellett nem kell neki 1 év és a kábel felkeményedik és egy hajtással simán el lehet törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én mindenkinek azt tudom csak tanácsolni, hogy ha otthon az asztalon használja a notit,akkor vegyen hozzá egy billentyűzetet. Egyszerűbb cserélni egy 2K-s bill-t, mint a notiba venni egy újat 15K-ért.