- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbenec
tag
Jó vétel nagyon ez a 4820TG, nekem is megvan 1 hete már és teljesen meg vagyok elégedve. A kijelzőnek brutális fényereje van, ezért a szabadban is jobban látni mint egy átlagos hasonló kategóriás gépet.
Pro: teljesítmény, súly, vékonyság, kijelző fényereje, 3 év gari, sok-sok tárhely, extra magas akkuidő, nem melegszik ölben, ára, teljes leterheltség alatt is stabil teljesítmény
Negatívum: A teteje hamar ujjlenyomatos lesz, LAN csatlakozó zavaró helyen van (nem hátul), billentyűzet azért lehetne jobb (design, hangosság)
-
borono
csendes tag
A kijelzőt nem mondanám rosszabnak, mint más hasonló kategóriás gépek kijelzői. A legnagyobb probléma vele, hogy tükröződő a felületete, ami ugye ma nagy divat, de ebben a kategóriában elég ritka az olyan ami tükroződés mentes bevonattal rendelkezik. Ezt leszámítva kontraszban, szinekben, fényerőben sztem semmivel sem rosszabb mint a konkurencia gépei (a MAC-nél tényleg rosszabb, de az nem ez a kategória).
Én sehol sem olvastam, hogy kattogna a vinyó, emiatt nem is voltam rá kihegyezve eddig, de szerintem ha kattogna feltünt volna. Sőt szerintem hangosság téren nincs vele gond, ha nem játszol vele akkor az egész gép rohadt halk, ha játszol akkor erősebben bekapcsol a venti, de azért ezt a radeont hűteni kell.
Mellesleg korábban kérdezték páran a melegedést, kb 1 órát játszottam a Battlefield 2-vel a kijelző natív felbontásán magas textúra beállítások mellett, és így a proci és a memória is 80-85 fok között mozgott, ami bőven az elfogadható határon belül van, tekintve hogy elég vékony a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő