- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
#72042496 #86 üzenetére
Fehér billzet éjszaka is olvasható, nem kell hozzá háttérvilágítás.
Projektem eléggé akadozik, mert egyrészt nem találtam megfelelő kupakgyártót, aki képes lenne a meglévő billzeteimhez egyedi kupakokat gyártani (MXB2 ANSI kiosztású, meg extra a Caps Lockja, MX 1000 viszont régi szabványú, Winkeyless alsó sorral bír, de legalább ISO, ja meg ennek másképp egyedi a Caps Lockja
)
Másrészt meg a projektbe beleborítható $$$ mennyiség is erősen limitált volt az utóbbi fél-egy évben, mostanában inkább csak ötletelésre futotta.Mondjuk az MX 1000 -> 3000 ház+USB+kapcsoló moddingot már meg tudtam volna építeni, mivel az alkatrészek zöme megvan hozzá.
Egyedül a magyar kupak hiányzik a teljes öröm és boldogsághoz, de mivel ez még mindig kérdéses, addig nem akartam pár hétvégét elbaltázni a bizonytalan végkimenetelű projektre, aminek az eredménye egy félkész billzet lenne a polcon.Anyámnak gyártandó másik fehér billzethez viszont kéne egy rakat extra alkatrész (pl. új MX 3000 házba szabott backplate, Arduino+külső ICknek PCB), meg ugye ahhoz sincs kupak.
Remélem jövő hónaptól az új munkahely megoldja a $$$ jellegű problémáimat, aztán idén végre befejeződhet a projekt.
(Ja, oda is kéne egy fehér magyar billzet, az már három kupakszett, darabja jelen állás szerint ~80$
Feltéve ha a hülye kínaiak nem ragaszkodnának ehhez a dizájnhoz, hanem rendesen megrajzolnák amilyenre kértem.) -
FireKeeper
nagyúr
válasz
#72042496 #29 üzenetére
ISO angollal vagy más nem-magyar ISO-val se vagy nagyon előrébb, mert romer-g-re tuti nem kapsz keycap-et. még cherry-re is csak horror áron van ha világítóshoz szeretnél. persze csak ha a kiosztás mellett a magyar felirat is kritérium. de ha meg nem szempont az ISO akkor bármilyen csájna mecha jó, csak ugye ők nagyon erőltetik a kék switchet.
nyunyu: jah, 30k a strike battle, bár szerintem még az is túlzás, tekintve hogy mondjuk a
tescotesoro olcsóbban megcsinálja ugyanúgy cherry mx-el a teljes kiosztású durandalt. igaz, az nem blacklit, de annak nem nagy az extra anyagköltsége (már ha nem RGB, bár valszeg annak se, csak a nyák picit bonyolultabb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest