Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki tudna segíteni,hogy az Alienwarenek az asztali gépénél melyik a legfrissebb típusa?Ez lenne:Alienware Area-51 ALX,és lehet valahogy magyarországra is rendelni?Minden segítséget köszönök!

-
canniball
nagyúr
válasz
Day 'n' Nite
üzenetére
"...a legjobb cuccról lemaradtam (addigra már kiszedték)..."
Lásd az idézetet az 1. postban (+gugli).
-
Day 'n' Nite
tag
Hát ez jó, a legjobb cuccról lemaradtam (addigra már kiszedték), a többi esetében meg nincs (még) ár... és lusta vagyok guglizni ...

-
LordX
veterán
Az egy dolog, ha kiszáll valaki egy veszteséges üzletből, viszont a FuSi nem volt veszteséges (kivéve a válság közepén)
-
Boxi88
őstag

zazahohoCsak egy kicsit negatív!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kenwood3De csak egyet!
-
CyDoN
senior tag
Szerintem ezek nagyon penge termékek /All-In-One/, csak még egy kicsit drágák!
-
Angel1981
veterán
Praktikusak ezek a zLCD PC-k, de egyelőre nem sok "veszélyt" jelentenek az asztalira.
-
zazahoho
őstag
azért a siemens más céggel is fúzióra lépett ,és onnan is kiszállt,mert nem hozták a várt eredményeket
(OFF)konkrétan horribilis veszteséget hoztak össze(/OFF)
pedig nekem anno volt siemens mobilom,és laptopom is, nagyon jó volt,de nem tudtak megújulni szerintem ez lett a vesztük. -
adalbert1
veterán
Ez a Dell monitor jó cuccnak tűnik, kár hogy szerintem egyáltalán nem tudnám kihasználni azt hogy érintésérzékeny.
-
zazahoho
őstag
a dell csak monitor,pedig kezdtem örülni ,de azért ips panel nem olyan rossz választás monitornak.
-
.mf
veterán
"Sokak nagynak és feleslegesnek tartják a külön gépházas, monitoros számítógépeket, vagy éppen méretük miatt nem megfelelőek ezek. Számukra kiváló választás lehet egy all in one PC, mint amilyen például a Dell egyik új modellje. Az ST2220T egybegép 21,5”-es képátlójú, multi-touch-os képernyővel rendelkezik"
Nem, ez csak egy monitor. Szó sincs egybegépről.
Mondjuk $280-ért IPS panel mellé ugye ti se gondoltátok komolyan, ez nem jótékonysági intézmény pót-karácsonya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(OFF)konkrétan horribilis veszteséget hoztak össze(/OFF)

-t