- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
vannak azért érzékeny szemű vérpistikék.
-
kikikirly
senior tag
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
Egyről beszélünk.
-
kikikirly
senior tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Én belenagyítás nélkül tényleg szinte semmit nem látok. Belenagyítva látom a különbséget,de olyan minimális hogy gameplay közbe kizárt hogy észrevegyem.Lehet vaksi vagyok.
Fidelity FX meg Post Process eljárás,szóval nem extra lövedék becsapódás, vérporlasztó stb effektet,hanem szebb csillogást, egyéb leképzés javító eljárásokat.Ha kreálnak valami valami jó minőségű,de FPS takarékos élsimítást, van értelme.Egyéb dolgoknak magam részéről feleslegesnek tartok,leképzésre így is gyönyörűek a játékok,kétlem hogy utólag berakott effektekkel érdemi javulást tudnak elérni(értsd normál gameplay közbe is észreveszem,nem csak valami kimerevített és/vagy belezoomolt Screenshoton).
-
Duck663
őstag
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
Kinek mi, használd egészséggel, csak nekem ne kelljen. Én az XP-hez nem ragaszkodtam, sőt a Vistahoz sem, azokról gyorsan tudtam és akartam is váltani, mert éreztem a fejlődést, azt hogy valami jobbat akarnak csinálni, jónak éreztem az irányt is. Most egyik sem igaz, se az irányt nem tartom jónak, sem a fejlődést nem érzem, az pedig hogy valami jót akarnának, na azt meg aztán végképp nem. De ahogy írtam, kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Drive
- Steam Deck
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest