- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, isten hozott a közösségben, így aktívan is
én is amúgy tök régen regeltem itt, de vagy 2 évig alig léptem be, aztán amikor behalt a közösség odaát, akkor elkezdtem ide járni.
viszont itt minden újdonságról van hír, és hozzá topic is, jól ki lehet bármi tárgyalnisőt, szerintem a fórummotor is okosabb, cska meg kell szokni.
-
pampika
őstag
Hát, az sajnos inkább siralmas
Keresztapám pár éve kapta a 60k-s telcsit 20-ért, mert a második évben konstans 20-25k körül volt a számlája.
Aztán eltelt pár év, a legújabb ajánlatuk kb 5k kedvezmény volt, pedig most is havi 15k környékén mozog, ugyanazzal a kártyával, amivel már jópár éve előfizető.Fene se érti ezeket, de én ha szolgáltató lennék, egy normálisan költő ügyfelet 10 év után minimum megkínálnám egy drágább telefonnal, vagy kedvezménnyel és nem ilyen nevetséges összeggel.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Depression #11 üzenetére
én se veszek függö telcsit, csak abbol indultam ki, apámmekkora kedvezményt kapott 10 év után (20k, belegondolva annyira mégsem sok)...
-
-
törölt tag
de ehhez az is kell, hogy 10 évente egyszer vegyél telefont, és magas számláid legyenek folyamatosan. én sajnos kiábrándultam ezekből a hűségkedvezményekből 1-2 éve, ráaádásul azóta már nem is működne, hogy kártyafüggő telefonnal rohangáljak, szóval inkább vásárlok eleve függetlent.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Depression #8 üzenetére
pontosan, de pl aki 10éve hűséges a szolgáltatójához, és nem zavarja a telefon függö mivolta, azért komoly kedvezményeket kap. pl joatyám a pannonnál, vagy ugye Trés platina kártya, stb... és igy mondjuk egy drágább készülék fél vagy harmadáron azért nem mindegy.
-
Depression
veterán
Semmi értelme siránkozni, szinte nincs is olyan (értékesebb) telefon, ami függetlenül nem olcsóbb, mint 2 éves előfizuval.
-
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
pedig valamikor így volt kicsiny hazánkban is! az első mobilomat (Ericsson GA 318) 1997-ben még függetlenül adta 1 év hűségnyilatkozat mellett is az akkori Westel900
-
Hunter2
addikt
itthon már lehet kapni? Tudom hogy hivatalosan nem , de nem hivalatosan?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
most erre mit mondjak?
németeknél nincs is hálóra korlátozva az előfizus készülék..
-
HXY
addikt
Nokia is leszokott erről, pedig de jó volt anno a DCT3-4...
-
Ez azért kifejezetten bosszantó, hogy nálunk hogyan van a függetlenítés lehetősége és odakint miként kezelik ezt a dolgot.
Pl most az egyik előfizum, amihez kaptam egy telefont, ami tetszik feleségemnek. Csakhogy ő egy másik szolgáltatónál van. Most vagy kifüggetleníttetem a telefont és elveszik a garancia, vagy szétdarabolom a SIM kártyát, vagy marad a régi telefonja.
-
Örvendetes...
Ezt miért nem követi minden szolgáltató minden készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest