- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Kevés ember akar és van is pénze venni 380 ropiért egy telefont. Akik még ezért sorban is állnak azokra az emberek (a többség) ujjal mutogathat hogy ők milyen hülyék de ÉN nem vagyok hülye mert nem veszem nem állok sorba (igaz pénzem se lenne rá, ha lenne már nem lenne annyira egyértelmű hogy ő se vesz). TV sajtó jól meg tudja pörgetni ezeket a cikkeket videókat, szépen tud termelni egy ilyen.
-
kchris78
veterán
válasz <Adamsky> #57 üzenetére
Ezert szamit nagyon hogy a kijelzo meghajtas mit enged. Az 1200nites overdrive kis teruletre brutalisan oregitheti azokat a pixeleket..
Nagyon kivancsi vagyok mi lesz, ez a beeges dolog a tovabbertekesitesi arat igencsak redukalhatja majd.
Beeges engem is sokkal jobban zavar, es a legtobb esetben/normal felhasznalaskor a tokeletes fekete vs lcd fekete kozti difit nem nagyon lehet erzekelni. A szinhelyesseg fontosabb lehet. -
kchris78
veterán
válasz RaveForce #43 üzenetére
Ez szerinrltem nem teljesen van igy. Odamegyek gyartohoz hozza nulla tudassal es azt mondom en baromi jo minoseget szeretnek es 100000 oras uzemidot. Vagy megelegedek 10000 oraval. Mas lesz a gyartas es mas lesz az arcimke a modul vegen. Nem kell vezeto mernoknek lenni hogy megmondd ezt es mas hasonlo alap parametreket.. en is mereteztem az egyik nagy website alap infrastrukturajat de a becslest hogy pl mekkora terhelesre meretezzem azt nem az en feladatom megallapitani kerdes mit akar a megrendelo, mernoki tudas se kell hozza, csak ha nagyot akar megfelelo penztarca.. A megrendelo itt az apple az o igenyeit kell kiszolgalni.
-
kchris78
veterán
válasz RaveForce #41 üzenetére
nyilván nem ők gyártják. de bérgyártásban a TE igényeid szerint hozzák létre a gyártósorokat, a TE igényeid alapján megy a felparaméterezése az egész folyamatnak, elvárt élettartam és hasonlók... ezért bérgyártás nem valami kész terméket veszek... ha a samo oled technológiájával megy a gyártás de egy két paraméterbe belenyúlnak akkor az már belenyúlás a gyártásba vagy sem?