- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Legyen valami jó kis 4 colos készülék is a felhozatalban, de nem iPhone áron, és lehet beruházok egyre.
-
opr
nagyúr
válasz
Massmurderer #50 üzenetére
SE p800?
-
joelke HU
őstag
válasz
Massmurderer #50 üzenetére
Sharp gx25, gx30 például...
Nekem pont egyszerre volt gx25 és 3650. Hát a Nokia igen csak szégyenkezhetett a kijelzője miatt. És már nem csak akkor. Utána is nagysokára volt hajlandó valami értékelhetőbb kijelzőt gyártani. Ha nem jön az alma sikere, akkor talán még a lumiákban is 176x220 -as TFT kijelzőket pakoltak volna. Úgy nokiásan költséghatékonyan.
-
válasz
Massmurderer #47 üzenetére
Volt egyszerre Nokia 808-am és Panasonic CM1-em.
A Nokia tudása elismerésre méltó (tényleg), de messze nem egy kategória a kettő telefon.
És sok minden tekintetben a mai telók már rég lehagyták a 808-at - pl. manuál, szoftver stb, amitől értékelhetőbb és élvezetesebb fotókat lehet lőni. -
joey04
titán
válasz
Massmurderer #47 üzenetére
Az újraindulás utáni készülékekre gondolt szerintem.
Azóta se csinált egyik gyártó se olyan mobilt,amibe még csak hasoló kamera lett volna
Ez így azért erős.Szines kijelzös,meg érintös mobiloknál nokia volt az élen,mig be nem jött a droid.
Ez meg egyenesen hülyeség.
-
Massmurderer
őstag
Persze hogy nem.Mikor a legtöbb teló 2mp-5mp kamerával volt,nokia meg 12mp elöjött,ami elég jó volt(N8)
Meg úgye nokia 808 is gagyi volt mi??Azóta se csinált egyik gyártó se olyan mobilt,amibe még csak hasoló kamera lett volna.Szines kijelzös,meg érintös mobiloknál nokia volt az élen,mig be nem jött a droid. -
joey04
titán
válasz
Dr. 444Hertz #45 üzenetére
Azért olyan hatalmas csúszásról nem beszélhetünk... Itthon is felbukkannak egyébként július óta, a fontosabb piacokon meg szintén. Bár minden gyártó max. ennyit csúszna...
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #41 üzenetére
Hivatalos ígéret vagy állásfoglalás nem jött még egyáltalán szerintem. Csak találgatások meg szivárgások. És én nem emlékszem abban sem olyan konkrét időpontra, csak hogy nyáron jöhetnek majd a felsőbb kategóriás telefonok.
-
-
Hadrian
tag
Úgy látszik a Foxconnál leltár volt a raktárban. Találtak pár dologból nagy tételben elfekvő készletet és valakinek kiadták házifeladatnak, hogy minél több féle konfigurációt sakkozzon össze belőle.
-
jUUh
addikt
Hát kíváncsi leszek, mert eddig egyik Nokia telefon se volt olyan nagy cuccccc...
-
Rusher4587
tag
Nem ertem, most akkor megis lesz Nokia 9?
Nem ugy volt, hogy a 8-as lesz a zaszloshajo? -
Massmurderer
őstag
Carl Zeiss optika nem is maradhat el a nokiatól
lumiakba,és anno a symbis teloknál is jó volt azért a kamera
-
zorzy4
addikt
Mi az, hogy még csak "szivárog" ? Már ég a boltok polcain kéne lenniük!
-
szami777
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #29 üzenetére
Muszáj lesz elsőnek valami nagyot alkotniuk.
-
Azie
őstag
nesze semmi fogd meg jól. aki spec. alapján vásárol telefont, az megérdemli.
minél tovább húzzák, annál esélyesebb, hogy nokiát veszek, mert csak márciusban jár le a hűségem. -
RaveForce
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #29 üzenetére
Megfelelo arazas.. licencelik a nokia feliratot, licencelni fogjak a carl zeiss feliratot, bent vannak szolgaltatoknal, retail csatornakat tartanak fent, ez mind mind koltseg, amit egy masik random kinai markanak nem kell megfizetni. Ergo az egyenlet csak ugy jon ki, ha ez az aron is meglatszik es az egyszeri user most aztan tenyleg "nevert" fizet
max egy kezdeti bevezeto ar hullam realis, de ezt az egesz rendszert nyeresegesen fenntartani csak igy lehet..
-
Ha Nokia 8 egy dual kamera teló lesz "gyengébb" változatban, akkor sikertermék lehet egy megfelelő árazással párosítva.
-
Somatom
veterán
Tééényleeeg? Ezt nem tudtam. Akkor segíts légyszi! Szeretném, ha bizonyos földrajzi helyeken automatikusan only 4G mód érvényesülne, hogy ne váltogasson a teló a hálózatmódok között. Sztem ez elég alap igény, és MTK -n síma ügy volt, mivel a SOC alapból támogatja. Hogy is működik ugyanez Snapin?
-
Matada2.3
veterán
A szivárgások alapján számomra a 8-ban lehet potenciál, de még mindig vannak fenntartásaim ezzel az egésszel kapcsolatban. Jöjjenek minél hamarabb és lássuk, hogy gyakorlatban mit gurítanak.
-
mackoapo11
aktív tag
Ha sikerül betolniuk szolgáltatokhoz,venni fogják.Sok ember márka szerint dönt,mit számít,hogy akad,fagy,lassú.
-
Ennyire szétaprózzák?
Szvsz elég lenne össz. 4-5 modell, de azok legyenek ütősek... ami már nem sikerült annyira.Mindegy, egy 5-ösre lehet benevezek, csak még megvárom a tesztjét. Meg a Moto E4 Plus-ét.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #20 üzenetére
Persze, alsóba egy 4"-os, középbe egy 5,5" és felsőbe meg egy 6"-os. Tökéletes leosztás, nem?
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #19 üzenetére
Szóval microfostól
-
fornettisuti
veterán
Minek ennyi fele? Eleg lenne 3 is. Also, kozep, felso kategoriaba egy-egy.
-
Soybex
őstag
A nokia 2-be honnan kukázták azt a soccot?
Nokia 8-9 még jó is lehet. -
joey04
titán
A Nokia 3, 5, 6 meg az új 3310 2017 január-februárban lettek bejelentve. Azóta leginkább a csúcskategóriás készülék specifikációiról jönnek pletykák, meg hogy mi lesz neve. Februárban startoltak, július van, nem hiszem, hogy Oppo Find 9 esetét kell belelátni. Szimplán a Nokia visszatérése felkapott téma, gyakran jönnek hírek, pletykák ezzel kapcsolatban. Ezért érzed tévesen, hogy régóta hallani, hogy ez+az érkezni fog. Hamarosan legalább olyan palettájuk lesz, min pl. a Sonynak. Az árazásra kéne inkább figyelni, hogy ne járjanak úgy, mint a Sony.
-
Nokia 8-9-re nagyon várom, kíváncsi vagyok rá nagyon.
-
janeszgol
félisten
Biztos kell ennyi féle telefon ilyen rövid idő alatt? Elég lenne évi négy. Legalább egy értelmes gyártó lenne már.
-
pusszycat
nagyúr
Legérdekesebb a Nokia 2. Melyik barlangban találtak ilyen Soc-ot.
-
jacis
nagyúr
Nekem ez a Noki huza-vona egyre gázabb. Nem lesz ebből megint semmi kb.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Nem annyira, pláne h az kb egy s4 szintű belsővel rendelkezik.
-
törölt tag
Nokia 8 érdekes lehet majd így
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
vodrosjozsi #2 üzenetére
És az árazás se valami baráti...
-
Kasya
nagyúr
"Kiszivárgott a Nokiák várható specifikációja"
Kivancsi vagyok mi lesz a Nokiaval kozep-hosszu tavon ezen az uton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest