- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
még az S6-osra igazán kihozhatták volna...
-
juuzer
addikt
Hm én abból indultam ki, hogy ugye általában minden telefon azzal az OS-sel a leggyorsabb, amivel kijön.
Meg sok ismerősöm panaszkodott a droidra (mjuk egy középkategóriás darabra), higy lassú, aztán vettek egy iPhonet
- ez már csak a LOL fact
OFF: én is Blade-del kezdtem, használtam is 2 évig boldogan, igaz arra egy deka frissítés se volt
(max 2.1-ről 2.2-re de én eleve 2.2-vel vettem)
-
enginev3.0
félisten
Én is várom S7 Edge-re, mindig szeretem az újdonságokat
-
Laci.M
senior tag
Miért is lassult volna? Az újabb rendszerektől nem lassul, pont hogy mindig gyorsabb lesz a telefon. Eddig mindig minden telefonom gyorsult főverzió váltás után, pedig még anno a ZTE Blade-el kezdtem.
A telefon a használt programok igénye miatt lassul. Példaképp nézd meg mondjuk a Vibert, hogy mit tudott anno, és mit tud most.
//Egy két hónapja Oreót használó Oneplus user//
-
B.Gaboo
tag
Kedves vietkong cimboránk közzé is tehetné a dump mentését, hadd dolgozzonak a custom romokon
-
Dare2Live
félisten
válasz
Sanchez638 #11 üzenetére
"Képzeld...
Nálam ki van kapcsolva. Nem csinálok/teszek olyat ami illegális lenne és vagy amire a hackerek felfigyelhetnének. Úgyhogy nincs félelmem.."
Remélem nem csak frissitések vannak kikapcsolva windowson de még a beépített tűzfal/defender is. Ugyis csak lassít és nem csinálsz illegálisat meg amire hackerek figyelnének így te védve vagy.
-
dave987
aktív tag
Amúgy a videon nem stimmel valami. 2 kártyás a telefon de a beállításokban F-végű a tipusszáma.
-
no more
veterán
-
juuzer
addikt
Én várom, mjuk leginkább az új Experience UI miatt
Off: eddig hatalmas csalódás az S7 pozitív értelemben. Évekig iPhonet meg Windows Phonet használtam, viszont így egy év alatt *lekopogom* nem lassult semmit, amitől a leginkább féltem és félek Droid esetén. Szóval részemről respect a Samsungnak
-
Zoolee19
senior tag
Hát nagyon kiváncsi leszek hogy mikor fog jelezni az S7-em hogy mehet a frissités.
Nekem tetszik az orero -
bali
tag
Aztán majd megy a sírás, hogy így, meg úgy fagy tőle a telefon, meghogy hogyan lehet visszatenni a 7.0-át...Nekem is s7edgem van, de biztosan nem fogom az első körben letölteni. Meg amúgyis, ha valaki fb-re, Viberre meg whatsappra használja milyen különbséget is fog észrevenni? Konkrétan semmit...
-
atike
nagyúr
Ha a listán tényleg minden készülék meg fogja kapni akkor le a kalappal....
-
söncö
tag
Hát ez is eljött végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest