Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Mr Anderson #5 üzenetére
Én nem az Apple-re gondoltam, hanem a kinti techújságokra/bloggerekre/youtuberekre, akik az aktuális Iphone széria megjelenése után egy héttel már azt találgatják, hogy mi lesz jövőre, mert az ideiből kimaradt ez meg az meg amaz.
Közben szerintem még egy Xr is simán jó telefon lesz egy darabig.
(Bár nem használok iCuccokat, ismerem az Apple termékportfólióját sőt az elsődleges céljukat: pénzt termelni rakásra
.)
-
bollokcs80
Korrektor
Hova rohanunk ennyire, még a 12 is alig melegedett meg a polcokon....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS