- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-o-t-y
tag
jó rendben hagyjuk (és mégis az ezer forintos transmittered honnan szedi az áramot, ha én egy műhelyben lévő rádión akarom a saját zenéimet hallgatni pl, ez nem létszükséglet, de egy olyan funkció ami adott esetben hasznos lehet, beindíthat egy bulit, stb, nekem jó emlékeim vannak róla, és az ezer forintos transzmittered hangminősége nem igazán alkalmas zenehallgatásra...) ezt amúgy én nem rónám fel a telefon hibájának, már azt, hogy nincs benne, csak azt próbáltam ecsetelni, hogy van olyan felhasználó, bármilyen hihetetlen is neked, aki használná, ha lenne benne.
-
Z-o-t-y
tag
Már nem azért, de szerintem hasznos dolog, nem kocsiba, hanem olyan helyekre ahol nincs más csak egy egyszerű rádió, ott nagyon hasznos, én használtam műhelyben, mikor kocsit szereltünk (bluetooth hangrendszer nem nagyon volt ott) vagy tóparton, ahol szintén egy jó hifi volt csak. sztem hasznos dolog, a Nokia szépen átvitte a jelet, Nagyobb veszteség nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest