- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
sz.balazs.95 #88 üzenetére
pedig a konzolokban elég erős GPU-k vannak. Azok is értintettek lesznek hamarosan. Csak gondolom azokból nem tudnak annyit venni meg olyan áron, illetve ott jön a körítés, meg fel kell törni őket.
-
kchris78
veterán
válasz
LurkerSheik #86 üzenetére
na ja. kiemlexik amikor 2 eve osszeesett az egesz.
-
kchris78
veterán
Jó ötlet csak kár hogy kivitelezhetetlen. Azokban a szerverekben nincs grafikus kártya ami használható is lenne valamire, ráadásul értékelhető mennyiségű bitcoint bányászni csak nem túl régi GPU-val lehet (tudom mert próbáltam 1-2 éve sima CPU-val bányászni). Plusz, ha bányászol felmegy a szerverek fogyasztása amihez egy datacenterben áramot ÉS hűtést is fizetned kell ami ott mégcsak nem is annyiba kerül mint ami a falból jön.. Szóval nem igazán érné meg. Egyszerűbb lenne nekik venni.
-
kchris78
veterán
válasz
Lalikiraly #54 üzenetére
visszajon az ami volt a kilencvenes evek elejen kb... akkor sem volt olcsoak az elektornikus cuccok.. mondjam azt hogy legalabb nem evente fogjak cserelni. bar ez is feligazsag mert kozben a minerfarmok ott vannak ugyanugy.
-
kchris78
veterán
igen de a nyugati felén hogy a BTCből pénz legyen ott azért kell valami személyi vagy azonosítás hogy ki vette fel a pénzt.. Bár akinek sok BTCje van az biztos megoldja..
Engem az zavar hogy RAKÁSSSS virtual penz van ami:
a) használható is valamire (pl ETH)
b) sokkal újabb technológia lenne (pl ETH)
mégis ezt az már kiöregedett BTCt használják aminek iszonyat lassú a tranzakciója, LASSÚ az egész. 1-2 éve foglalkoztam vele és minden tekintetben a BTC a legszarabb igazából. De az emberek fejében csak ez ragadt meg: BTCBTCBTC...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- Filmgyűjtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest