Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juvi
tag
válasz
Depression
üzenetére
Üvegről biztos nyom nélkül lejön, lakkozott/festett felületről még nem kapirgáltam.

-
válasz
Depression
üzenetére
Persze, a kövek sérülésmentesek lesznek, legfeljebb a festék is rajtuk marad a telefonról

-
-
Juvi
tag
válasz
Depression
üzenetére
A legtöbb Kreatív Hobby boltban lehet kapni ragasztható Swarovski kristályokat kb. ezerféle színben, több méretben. A körtéren levő nagy boltban pl. 690Ft egy zacsi, amiben mérettől függően talán 20-50db van. Van hozzá spéci ragasztó is, az sem drága. Jó játék.

-
-
copin
őstag
-
Creaft
csendes tag
Sziasztok!
Aki esetleg tud kérem,hogy írja meg hol csinálnak ilyen díszítést?
Köszi
-
Juvi
tag
Én tettem swarovski köveket a telefonomra, no nem tetőtől talpig, csak egy kis virág formát. Nekem tetszik, és kb. 300Ft-ból jön ki.

-
"Stella mutatott egy képet egy olyan Nokia 8800-ról, amely tetőtől talpig ezüstösen csillogó kristályokkal volt tele - ezt férfiember használja, ő is rendelte meg magának."
Illetve ugyanennek az embernek egy héttel később egy másik férfi rokona is eljött, ő zebracsíkosra csináltatta a telefonját...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Depression
üzenetére
20k-ból sokkal értelmesebb dolgokat lehet venni

-
Vagy csak szimplán elő/hátlapot cserél az új (ugyanolyan telefonjára, ha tönkrement.
Hol lehet ilyet rendelni? Lehet, hogy jövő karácsonyra ajándékoznék ilyet a kedvesemnek, mert ez a 20k alsóhatár elég szimpi. -
Egzee
őstag
Sztem ha lekapirgálod róla, vagy leveteted róla akkor sokkal olcsóbban megcsinálják az újat... Legalábbis kíváncsi lennék, ha bevinném telefont szervízbe és aszondják javíthatatlan akkor látom e még a régi készüléket vagy már el is "küldték" a megsemmisítőbe és kapok újat... Szal kíváncsi vok visszaadnák-e...
-
Gordiann
őstag
Az érdekelne, hogy mivan akkor, ha elromlik a telefon, átrakom az újra?!?

-
Egzee
őstag
türelemjáték!
jól nézhet ki az a ezüstösen csillogó 8800...
megnézném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)