Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juvi
tag
válasz
Depression
üzenetére
Üvegről biztos nyom nélkül lejön, lakkozott/festett felületről még nem kapirgáltam.

-
válasz
Depression
üzenetére
Persze, a kövek sérülésmentesek lesznek, legfeljebb a festék is rajtuk marad a telefonról

-
-
Juvi
tag
válasz
Depression
üzenetére
A legtöbb Kreatív Hobby boltban lehet kapni ragasztható Swarovski kristályokat kb. ezerféle színben, több méretben. A körtéren levő nagy boltban pl. 690Ft egy zacsi, amiben mérettől függően talán 20-50db van. Van hozzá spéci ragasztó is, az sem drága. Jó játék.

-
-
copin
őstag
-
Creaft
csendes tag
Sziasztok!
Aki esetleg tud kérem,hogy írja meg hol csinálnak ilyen díszítést?
Köszi
-
Juvi
tag
Én tettem swarovski köveket a telefonomra, no nem tetőtől talpig, csak egy kis virág formát. Nekem tetszik, és kb. 300Ft-ból jön ki.

-
"Stella mutatott egy képet egy olyan Nokia 8800-ról, amely tetőtől talpig ezüstösen csillogó kristályokkal volt tele - ezt férfiember használja, ő is rendelte meg magának."
Illetve ugyanennek az embernek egy héttel később egy másik férfi rokona is eljött, ő zebracsíkosra csináltatta a telefonját...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Depression
üzenetére
20k-ból sokkal értelmesebb dolgokat lehet venni

-
Vagy csak szimplán elő/hátlapot cserél az új (ugyanolyan telefonjára, ha tönkrement.
Hol lehet ilyet rendelni? Lehet, hogy jövő karácsonyra ajándékoznék ilyet a kedvesemnek, mert ez a 20k alsóhatár elég szimpi. -
Egzee
őstag
Sztem ha lekapirgálod róla, vagy leveteted róla akkor sokkal olcsóbban megcsinálják az újat... Legalábbis kíváncsi lennék, ha bevinném telefont szervízbe és aszondják javíthatatlan akkor látom e még a régi készüléket vagy már el is "küldték" a megsemmisítőbe és kapok újat... Szal kíváncsi vok visszaadnák-e...
-
Gordiann
őstag
Az érdekelne, hogy mivan akkor, ha elromlik a telefon, átrakom az újra?!?

-
Egzee
őstag
türelemjáték!
jól nézhet ki az a ezüstösen csillogó 8800...
megnézném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)