- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
főleg, ha egy wordben van az ember, akkor azt nem is engedi újraindítani, amíg be nem zárja magát a word, nem? az meg mentésig nem zár be, és azt is le kell okézni...
persze lehet rosszul emlékszem
tévedés jogát fenntartom és ezzel kapcsolatban semmilyen kárért felelősséget nem vállalok!
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
igen, az updatek már tényleg idegesítőek kicsit. mondjuk én soha nem hagyom akkor újraindulni mikor ő akar. és igen nem laptopom van, hanem pc-m, ezt meg nem kell cipelni és lezárni bezárni
vista:
akkor nekem csak baromi nagy mázlim volt. nem érzékeltem semmit sem a lassúságából, sem a driverek hiányából, sőt a win7-nél szenvedtem a creative hangkártya vackától, miszerint nincs rá hivatalos driver (vistára se volt, de ott működött legalábbwin7ben meg mindig vacakolt)
jó, új gépem volt, megfelelő memória mennyiséggel, így gyorsan ment a vista, játékok közben sem érzékeltem lassúságot.
jó, írjuk a szerencse oldalára
ugyanakkor stabil volt, egyszer nem fagyott le, nem volt kékhalál, nem kellett újratelepíteni.
mondjuk a win7-el is ez a helyzet szerencséretudom itt már nincs kékhalál de szerencsére nem tudom mi van helyette
zöld? narancssárga?
-
Drenadar
veterán
miért zavaró a restart ennyire? engem nagyon nem érdekel, és kb. mindig kikapcsolom a gépet. kibírom azt a kb. 20-30 másodperc boot időt.
és én se nagyon hallottam olyan érvet, hogy win8ra kellene váltani, de persze az MS-nek jó ha minél sűrűbben veszik az emberek a wineket
amúgy meg rosszul tudom, hogy a win7 is csak egy optimalizált/foltozott Vista?
(#19) pete_21 : szerintem is megváltás volt, de soha nem hitt nekem senki. csak mert a haverjának a haverjának a nővére azt hallotta a haverjának a nővérétől ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest