Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"na és ha az a ketó állati eredetű zsírokkal van összerakva, úgy szerinted hogy nézne ki az összehasonlítás?"
Továbbra is azt gondolom, hogy nincs olyan ember számára szükséges tápanyag, ami csak növényekből lenne beszerezhető. Továbbá minden növény tartalmaz olyan anyagokat, amik negatívan befolyásolják az emberi szervezet működését. Nyilván itt genetika közrejátszik és valaki jobban, valaki kevésbé tudja ezeket tolerálni. De szerintem mindenkinek hatékonyabban működik a rendszere nélkülük.Szóval igen, jelenlegi felfogásom szerint továbbra is az állati alapú (vagy kizárólag állati eredetű ételeket tartalmazó) keto a legegészségesebb. Amire nem tudok okosat mondani, hogy a tenyésztett állatok relatív magas linolsav tartalma mennyire okoz vagy nem okoz problémát. De figyelembe véve, hogy amúgy se praktikus baromfizsíron ketozni, Magyarországon jó eséllyel rendben lesz az ember (de pl. USA-ban sertések jelentős mennyiségben kapnak szóját).
Én személy szerint mióta carnivore-ral kísérleteztem kerülök minden növényi olajat (pedig akkor még nem voltam képben a linolsav problémakörrel), és baromfit amúgy is csak alkalmanként eszek. Magvakat se eszek, de annak az volt a kiinduló oka, hogy tudom hogy végtelen mennyiségben tudom magamba tömni őket (lehet pont a linolsav a magyarázat erre
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).