Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz rjg #35 üzenetére

"Ugye azt Te is érzed, hogy ez szőrszálhasogatás, mert az Android alatt futó linux kernel évek óta kezeli a többmagos processzorokat."

Hát van némi különbség, mivel kernel szinttől felfele az Android nem igazán Linux rendszer.

"De ha igazad is van és csak "valamennyit segít", az nem több, mint a semmi?"

Én nem azt mondtam, hogy semmit nem segít, hanem azt, hogy nincs valós többmagos támogatás a jelenlegi Androidban. Ez viszont tény, amit felesleges vitatni.

"Ezért is írtam, hogy könnyebb a szoftvert update-elni, mint utólag procit cserélni..."

Azért még várjuk meg, hogy a Samsung mikorra adja ki az ICS-t SGS II-re, ismerve őket nem fogják elsietni...

• Everman

addikt

válasz rjg #26 üzenetére

"A példádnál maradva, a hardver gyártója adna rendes drivereket a Win98-hoz, illetve néhány Win98-as alkalmazásnál is megoldaná"

A több processzormag kezelése nem driver kérdése, hanem kernelé és a rendszerszoftvereké.

"mint a Samsung pl. a böngészőnél - hogy kihasználja a két mag tudását"

Az SGS II böngészője sem támogat két magot, mivel nem több szálon fut, mint pl. a desktop Chrome. Az SGS II támogatása ha jól emlékszem annyiban kimerül, hogy az egyik magot a rendszer, a másikat az alkalmazások használják, így valamennyit segít a dolog, de messze van a valós többmagos működéstől (azt majd ősszel az ICS-el vezetik be).

Új hozzászólás Aktív témák