Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Ugye azt Te is érzed, hogy ez szőrszálhasogatás, mert az Android alatt futó linux kernel évek óta kezeli a többmagos processzorokat."
Hát van némi különbség, mivel kernel szinttől felfele az Android nem igazán Linux rendszer.
"De ha igazad is van és csak "valamennyit segít", az nem több, mint a semmi?"
Én nem azt mondtam, hogy semmit nem segít, hanem azt, hogy nincs valós többmagos támogatás a jelenlegi Androidban. Ez viszont tény, amit felesleges vitatni.
"Ezért is írtam, hogy könnyebb a szoftvert update-elni, mint utólag procit cserélni..."
Azért még várjuk meg, hogy a Samsung mikorra adja ki az ICS-t SGS II-re, ismerve őket nem fogják elsietni...
-
Everman
addikt
"A példádnál maradva, a hardver gyártója adna rendes drivereket a Win98-hoz, illetve néhány Win98-as alkalmazásnál is megoldaná"
A több processzormag kezelése nem driver kérdése, hanem kernelé és a rendszerszoftvereké.
"mint a Samsung pl. a böngészőnél - hogy kihasználja a két mag tudását"
Az SGS II böngészője sem támogat két magot, mivel nem több szálon fut, mint pl. a desktop Chrome. Az SGS II támogatása ha jól emlékszem annyiban kimerül, hogy az egyik magot a rendszer, a másikat az alkalmazások használják, így valamennyit segít a dolog, de messze van a valós többmagos működéstől (azt majd ősszel az ICS-el vezetik be).
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest