Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
Ezek a Blackberryk olyan egyformák, mint a nyúlszar.Engem simán be tudnának csapni vele, hogy melyik típust adták el.Bár mégse, mert a büdös életbe nem vennék Blackberryt, sose tetszett egy se.
-
huszar90
aktív tag
A bold is nagyon bejött ez meg még jobban

-
rep3at
őstag
Külsőre nagyon bejön

-
Kumite
aktív tag
És ezzel mi a helyzet? Van itt egy kis ellentmondás.
Sosem kerül piacra a BlackBerry Magnum
Szerk.: Elnéztem. A Magnum nem kerül kiadásra, helyette Dakota néven folytatták a fejlesztését.
-
David75
őstag
Nem tudnak már mit kitalálni,és ez kivétel nélkűl minden mobilgyártóra igaz.
-
kbencee
aktív tag
BB-re minek touchscreen? Arra ott a storm, a többinél meg maradjanak a jól bevált elrendezésnél: qwerty bill, tapipad a golyó helyett, meg szép külső igényes anyagokkal. Tegyenek bele rádiót, offline navit, nagyobb kijelzőt, vagy bármi mást, csak tapikijelzőt ne!
Teljesen értelmetlen, gombokkal is tök jól lehet kezelni. Nekem az omnia2 után kész megváltás ez a sok gomb.A BB úgy jó ahogy van, ne kelljen itt is a hülye kijelzőt pacskerolni

-
<NewL>
addikt
ekkora kijelzőt minek kell érintősre csinálni. és akkor még gondolom a strorm félét raknák bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Teljesen értelmetlen, gombokkal is tök jól lehet kezelni. Nekem az omnia2 után kész megváltás ez a sok gomb.