- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egyértelmű, csak az nem, hogy milyen szinten tartja a nem használt CPU-t a lap. Ha valami alacsony fogyasztású állapotban, akkor mondjuk, hogy rendben van, de ha egy 775-ös cpu és a hozzá tartozó cuccok fogyasztása még hozzá jön az ION-os "gép" fogyasztásához, oda az előny szerintem.
BR4D:
jó 1 évig szerintem egy Quad is helyt tud állni, ha nagyon elszalad a ló és mindenki multitaskingos progit készít majd, ha meg nem, akkor is egy erős C2D is csak kiszolgálja. -
válasz
CsendesMark #28 üzenetére
"De a 775 már most is elavultnak számít szvsz"
Miért lenne az? Egy kétmagos, magas órajeles proci ma még bármire elég általános felhasználásban és játékban.
-
Már hétvégén is nézegettem ezt a csodát máshol a neten, de nem tudok napirendre térni felette. Ha valóban életképes, akkor remélem, elterjed és normális ára lesz. Fura egy jószág mindenesetre.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire melegítik egymást és az egész gépet a cuccok. Ha váltok, akkor éled fel a másik CPU és a hozzá tartozó chip-ek vagy folyamatosan megy, csak valamilyen alacsony fogyasztású stádiumban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech szerviz
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest