- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
Sajnos ez az iparág már a flagship kategóriában is a kompromisszumokról szól részemről. (az árról most ne is beszéljünk, hogy 700e Ft /és +/ legyen egy okostelefon ?!?
) Pl. a jack dugó hiánya, a nem bővíthető memória, rádió hiánya, a nagy méret igény lenne részemről, de olyat már abban a mezőnyben sem könnyen találni. Ha esetleg van is majdnem jó, akkor meg lehet fényképezésben vagy másban kompromisszumot kötni.
-
Régen engem sem érdekelt a Qi töltés, aztán s7-nél elkezdtem használni, azóta totál átszoktam. Sokat vagyok autóban, és az hogy csak berakom a tartóba és tölt, nagy kényelem, nincs kézzel bedugdosás. Itthon meg qi töltő a hálóban, az íróasztalnál, a konyhában. Ha szükséges a töltés, nincs kábellel vacakolás. Ha hívás jön, nem akadok be. Szóval praktikus.
Igazàból a jó kamera és a Qi töltés a két lényeg, az üzemidő nagyjából már mindenhol adott. De az azért kemény, hogy ez a két feature 300k
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest