- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
válasz
Cyberpunk #176 üzenetére
Mivel én balkezes vagyok ezért nekem a jobb felső sarkot nehéz elérni
Ha ügyesen fogom
, akkor úgy-ahogy elérem, de ez már tényleg határeset. Nekem fontos a nagyobb kijelző, szóval én inkább elviselem ezt a kényelmetlenséget. Egy kicsit kisebb kijelző (4,5-4,7) esetén még talán relatív kényelmesen el is érném a jobb felső sarkot.
-
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #144 üzenetére
Van benne valami.
Mondjuk a Samsung üzletpolitikája alapján szerintem az sem nagyon érdekli őket, ha netán házon belüli konkurenciát teremtenek.
Lényegében azzal is azt teszik, hogy évente kétszer adnak ki csúcsmodellt.
Egyébként tényleg remélem, hogy lelassul, vagy még is reked a méretnevelési hepp...Nem, nem is.
Inkább azt mondom, legyen, de akkor mellette megfelelő alternatíva is.
Egyébként most, amikor váltottam, majdnem G2-t választottam, mert azért az jóval kompaktabb.
De egyszerűen riasztanak a virtuális gombok. -
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #128 üzenetére
Én ezt értem, de nem ez megy mindig?
Meg amikor tizedmiliméteres méretváltozásokon sírnak...oké, hogy sok kicsi sokra megy, de önmagában mondjuk 4"-hoz 0,1-0,2, vagy 0,3" nem sok vizet zavar....
Nem csak az apple, csak most épp úgy jött a vélemény, hogy a másik irányba akartam kicsit árnyalni.
Mindegyik gyártó egy kutya igazából...csak az a nagy marha, aki ezt benyalja(#130):
:link -
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk #98 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, csak én egy több nagyságrenddel szarabb telót használok ugyanígy.
Nem kell félni, hogy hogy fog kiesni a kezemből, ha jobb kézzel átfogom, akkor a telefon bal oldalán 2 centit túlnyúlik a hüvelykujjam. Nagyon könnyen kezelhető. A nagyobb méret a nagyobb aksi miatt hasznos igazán, mert azért egy rendes 5 colos kijelző már kevesebbet is fogyaszt mint ez a 4,3-as, az aksi meg már majdnem dupla ekkora teljesítményű...(#99) Griff55: Ja persze...
sak tudod amikor már a halálomon vagyok, tekerek mint állat, nem szeretnék a kezemen egy 6 colos tepsivel még pluszban a légellenállásomon rontani, meg amúgy is hogy nézne az ki?
Kicsavarja a kezemet 50-nél.
-
tib85
tag
válasz
Cyberpunk #82 üzenetére
Szerintem legalább annyira fontos az alakja,mint a mérete. Pl céges telefonom egy S3 , magamnak vettem egy BB Z10-t.
S3 nem sokkal nagyobb, de az idióta szappan alakja miatt nagyságrendekkel rosszabb fogni,mint a Z10-est.
A samut már többször ejtettem el,mert csúszik a hátlapja,meg az alakja miatt is rossz fogni. -
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #82 üzenetére
Hát so-so...
Telefonálás, netezgetés közben tudom, megy a szövegbevitel is, de azért mondjuk biciklizés közben nem biztos, hogy neki mernék állni sms-t írni.
Ha jobban rá kell fogni, még mindig ott van, hogy ledobom az egész telefont kisablakba.
Tehát megint nem kellene kijelenteni semit tényszerűen,mert nem hiába.
De egyébként ezen húztam a számat feljebb is, mert nagyon szembe mész az egykori önmagaddal.
Nem baj, persze, csak pont neked kellene objektív(ebb)en szemlélni a másik oldalt is.(#92) legiaap:
-Ha esetleg így lesz, azokat nem írják később át? -
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk #77 üzenetére
A Sony Z1S alig nagyobb az i5-nél, de ez a tft kijelző nagyon csúnyán fest az iphone mellett.
(#82) Cyberpunk: Azért nem a note3-at kell nézni, ott az S4 is, aminek teljesen jók a méretei. Nekem nagy a kezem, egy kézzel jól tudom használni, alig nagyobb az S2-nél (1-1 centi magasságban és szélességben).
-
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #77 üzenetére
Igaz, pont ezt tárgyaljuk odaát a másik cikknél
Anynival sajnos tényleg nem kisebb a "jó" Sony-szokás miatt, viszont szvsz ezt már többen bevállalják,mert mellé bizony elég brutális teljesítmény lesz.(720p+ugye az S800).
Ha(!) a többi rendben lesz, még jól is alakulhat. -
M5Norbi
őstag
válasz
Cyberpunk #53 üzenetére
Hát igen kinek mi a fontosabb. Én most 4,8-nál tartok (S3) és sokkal jobb rajta pl böngészni mint 4colon volt.
Az nem lenne rossz ha kisebb lenne a keret mert akkor kisebb lehetne 1-1 cm-el főleg hosszában. De ezzel együtt még kb elviselhető méret.(nekem)De ha úgy adódna 4,5 col lenne az ideális főleg vékony kerettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel