- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Busterftw #11 üzenetére
szerintem nagyon nem ugyanarról beszélünk.
attól hogy a proci forraszta van, még miért ne lenne bővíthető mindenféle kártyákkal? köze nincs a kettőnek egymáshoz. meg különben is, mi értelme a socketed CPU-nak ha nincs mire cserélni?
a PCIe-t én egy megalapozott reményként írtam. egy ekkora gépbe kötve hiszem hogy ne került volna ilyen irányú bővítési lehetőség, ha meg mégse akkor az apple tényleg hivatalosan is az iparág szürrealista bohócává vált. -
fatpingvin
addikt
bocsánat, rosszul fogalmaztam. a desktop egy felhasználási terület.
arra gondoltam ez alatt hogy egy normális ipari standardot övet, vagy legalábbis annak a releváns részeit megvalósítja, jelen esetben a bővíthetőségről beszélek, azaz hogy szabvány módon ki van rajta vezetve egy rendszerbusz (itt PCIe) amibe szabvány bővítőkártyákat tákolás nélkül be lehet illeszteni és használni.
hogy ez méretre-alakra-egyébre hogy néz ki az lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest