- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Vajon az R7 M260 teljesítményét megdobja egy kicsit?
-
cf/sli profil egy olyan beállítás, amelyet a gyártók külön alkalmazásokhoz készítenek, és őket alkalmazva két- vagy többgpus konfigurációk nemcsak az elsődleges gpu-t tudják befogni a futtatáshoz, vagy pedig nagyobb hatásfokkal teszik ezt, mint nélküle tennék.
tl,dr;
ettől megy (mehet) a crossfire és az sli. -
hokuszla
senior tag
hagyjuk
-
nincs benne wildlands cf profil
-
Zotya84
őstag
Nem tudom, azóta változott-e, de nekem ezeket hozza:
http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows+10+-+64
http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows+8.1+-+64
http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows+7+-+64Mindegyik linket a tegnapi dátumú Optional drivert hozza a legfrissebbnek. (Igen, a fullost.) Igaz, én nem konkrétan termékre, hanem a családválasztón szoktam nézelődni, ahol ezt írja: "AMD Radeon™ R9 M200, R7 M200, R5 M200, HD 8500M - HD 8900M, and HD 7700M - HD 7900M Series"
-
wolfman
veterán
És akkor ok, hogy foltozgatnak, de a monitorkalibrációs beállítások még mindig nincsenek sehol?
-
Bounti
aktív tag
Ezt csak azért zárnám ki, mert a mostanira is figyelmeztetett, pedig ha jól emlékszem ez sem WHQL, de ha nincs más hátra, akkor előre, megcsinálom manuálisan...
Köszi!
Ami vicces még, hogy a letöltő oldalon (a10-7300 driver) csak a minimal setup ami új, a rendes letölthető csomag még a régi verzió...
-
Bounti
aktív tag
Lenne egy kérdésem, talán valaki tud segíteni.
Lenovo z50-75 notebookom van (a10-7300, Radeon R6 és Radeon R5 M230 (R6 M255DX).
A Radeon szoftver verzióra nekem 16.12.2-t ír, ha keresek vele frissítést azt írja, hogy nincs frissebb.
Radeon Settings Version
2016.1223.1240.22785Driver Packaging Version
16.50.2011-161223a-310011CAkkor én most nem tudok frissíteni erre a 17.1.2-es csomagra? (Diablo miatt érdekel)
A dokumentációt átnézve látom, hogy az R5 M200-as sorozat támogatott...
-
GeryFlash
veterán
Abu, egyébként mit gondolsz a Widlands féle saját motorról? Elvileg ez se nem Snowdrop, se nem Dunia, se nem AnvilNext, se nem Disrupt Eninge viszont nem értem hogy a Ubi minek fejleszt ennyi motort a játékaihoz? Nem lenne jobb maximum két motort reszelni házon belül, egyik sandboxba másik zárt térhez?
És csak káprázik az emberek szeme, vagy tényleg ennek is már downgradelve van az amúgysem annyira álejtős grafikája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest