- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie_smith
aktív tag
Én konkrétan erre gondoltam
http://www.android-x86.org/
Ehhez kell ügyeskedés
Nem csak intel procik vannak x86ban
De a lényeget gondolom értettétek mire gondoltam nem? -
Hát fura. október óta használom, de nekem még 1 db metro-s figyelmeztetés sem jött elő. Valamit rosszul csinálok szerintem
Esetleg tegyél be egy CD-t és meg fogod látni
Egyébként így, hogy száműzni lehet a metrót szinte teljesen, egész jó ez a Win8, csak néha vannak fura "kékhalálok" (a windovs problémát észlelt és újra indítja a rendszert szöveg...), amik Win7 alatt soha nem voltak. Ja, meg néha bekapcsolás után nem látja a nyomtatókat, nem lehet nyomtatni, mert azt hiszi, hogy nincs telepítve egy sem. De egy restart megoldja...
-
Воланд
titán
"Anno a Windows Phone 7 esetében ezt meg akarták lépni a gyártók, míg még értelme is volt belépni a tablet piacra."
igen, valoban sok ertelme lett volna kijonni a piacra meg wp-s tabletekkel is, mikor mar akkor eldontott teny volt, hogy a ce vonalat kukazzak...
"Így mi lesz a Xbox One-al? Windows Phone 8-at kap? Vagy megkapja az asztali Windows 8-at?"
ez mar tul van targyalva, modositott nt kernel van a rendszer azon resze alatt, ami az appok futtatasaert felel.
-
NGA
addikt
A WP7 még Windows CE alapokon futott, mint a Windows Mobile. A WP8-ra pont azért volt fontos a váltás, mert a kernel megváltozott. Azonos az alapja az RT-nek a WP8-nak és a Win8-nak.
"és meg is lep, mikor előugrik egy metro stílusú figyelmeztetés."
Hát fura. október óta használom, de nekem még 1 db metro-s figyelmeztetés sem jött elő. Valamit rosszul csinálok szerintem.
-
w333
félisten
Nekem valahogy kényelmetlen én nem így szoktam meg sajnos
Majd ha a Win 8.1 -ben kikapcsolható lesz a "Metro" majd akkor váltok én is !
Én az asztal -hoz nagyon hozzá vagyok szokva ! a Win 7 több mint tökéletes(#45) leviske
Most már megvárom a Win 8.1 és kipróbálok egy 30 napos próba verziót és ha az igényeimhez megfelelő lesz, akkor természetesen meg is fogom vásárolni
-
leviske
veterán
"a Windows Phone és a szintén ARM processzorokra szánt Windows RT platformjait teljes egészében össze fogja vonni"
Anno a Windows Phone 7 esetében ezt meg akarták lépni a gyártók, míg még értelme is volt belépni a tablet piacra. A Microsoft kigáncsolta a dolgot. Most meg nagy okosan megcsinálják durván 3 évvel később? Hülyék ezek? Remélem ezzel a lépéssel megint sikerül kukázniuk az összes készüléket, ami megjelent bármelyik érintett platformra.
MOD: Így mi lesz a Xbox One-al? Windows Phone 8-at kap? Vagy megkapja az asztali Windows 8-at?
(#46) w333: Én is így voltam, de végül váltottam. Pont annyit találkozok így is a Start képernyővel, amennyit akarok. Sokszor nem is érzem kezelés szempontjából, hogy nem Windows 7 és meg is lep, mikor előugrik egy metro stílusú figyelmeztetés. De persze semmit nem vesztesz, ha bevárod a 8.1-et a vásárlással.
-
NGA
addikt
Mi a bajod a Win8-al?
A csempét nem kell nézni, Amikor elindul nyomok egy Win D-t, és máris a desktopon vagyok. Mivel csak pár programot használok, igy ezek kint vannak a taskbaron, és eddig is igy inditottam el őket 7 alatt, ugyanigy teszek 8 alatt. Semmire nem használtam a Start menüt. Sokkal gyorsabb volt a vezérlőpultot is elérni a Win gomb és elkezdtem beirni, hogy vez és már ott is volt. Én még DOS-on kezdtem 1985-ben, ott nem volt egér, csak parancssor. -
satz18
őstag
"Várhatóan „RT” jelzés nélkül, összevont táblagépes és telefonos operációs rendszerrel érkezik a Microsoft ARM processzorral szerelt új táblagépe"
Ha valóban kukázzák az RT-t és csak wp8 lesz, akkor csak beteljesülni látszik a jóslat. Végre belátták hibájukat. Ez esetben viszont a Nokiás tablet fogalma új értelmet nyerhet. Bár én még nem vagyok benne biztos, hogy ez valóban be fog teljesedni. Majd ha kijön a tablet meglátjuk. -
NGA
addikt
Én senkinek nem magyarázok el semmit. Én senkit nem kivánok meggyőzni.
Nekem tökéletesen működik a Win8, sokkal gyorsabb, stabilabb mint a win7, sokkal több eszközt felismer, atomstabilan fut. Eszembe nem jutna visszarakni a régi win7-et. A céges gépen is Win8 fut, szintén sokkal stabilabb, mint a Win7.
Ha neked nem jön be a Win8, akkor ne használd, szerintem nem szoritanak pisztolyt a fejedhez. Csak szánalmas vagy ezzel a brekegéssel, amit itt előadsz, Nem tudom mióta használsz Windows-t, hogy ekkaora tapasztalatod van, de megsúgom, hogy amikor én kezdtem ezzel foglalkozni, akkor még volt konkurenciája a Windowsnak, úgy hivták, hogy GEM. Az 1.16-os verzióval kezdtem, és több Windows hivatalos bétatesztelője voltam. Többek között az XP-nek is.
-
w333
félisten
válasz
leslie_smith #37 üzenetére
Nem kell hozzá sok ügyeskedés, mert "Android" -nál pl. ott a ZTE Grand X IN ami X86 -os Intel Atom procis, igaz hogy az alkalmazások 30% nem működik tökéletesen
Viszont az 1 mag / HT -vel bika erős ! -
leslie_smith
aktív tag
Nem trollkodni akarod,de...
A lényeg nem az lenne mint az Androidnál ha összevonnák?
A droid is fut telón táblán és kis ütyködéssel x86-on
Mert ha igen érne valamit a szememben a win 8 -
Glenda
addikt
válasz
wertigo1984 #33 üzenetére
Örömbódottád. Ez lett volna a leglogikusabb döntés sokak szerint, bár mivel Redmondban sem dolgoznak hülyék, nyilván nekik is volt ésszerű ötletük. Vagy csak így akarták kiszűrni a rossz minőséget, ami sima upscale-nél bennmaradt volna.
-
wertigo1984
őstag
Mi lett volna, ha a Microsoft mar a kezdetektol osszevonja a WP es Windows RT platformjat?
-
w333
félisten
10.000 emberből te vagy az 1 akinek bejön és tetszik !
Majd kérlek magyarázd el a többi 9999 embernek hogy miért is jó ez !(#29) Glenda
Nem vagyok "troll" ez az én véleményem ! nem véletlen az a 900 milliós bukás, ha annyira jó lenne akkor ez nem történt volna meg ! persze szeretem a Windowst, de ez a 8 és 8.1 valami rémálom !
A következő verzió a Win 9 majd jó lesz ! egy kis történelem :
Win 95 = sz@r / Win 98 = jóWin ME = sz@r / Win Xp = jó
Win Vista = sz@r / Win 7 = jó
Win 8 = sz@r / ... ? = jó
Valahogy ez így működik a "Microsoftnál"
-
NGA
addikt
Én egy beteg valaki lehetek, mert nekem bejön a win8 és a wp8 is. Bejön a csempe is, és ki is tudom használni. A nekem fontos appok megvannak, nekem ez a lényeg. A driodos táblákon meg csak röhögni tudok. Volt nekem is komolyabb neves, de egy hulladék mind. Ami még használható, az ipad.
-
válasz
BlackSoft #22 üzenetére
Az ARM tablet nincs halálra ítélve. Ahogy a Win Phone egész jól terjed, van ráció egy ilyen tabletben is. Talán több is, mint a tabletre (jelenleg) alkalmatlan X86/64-ben.
#23: De, itt sok a műszaki ember. Azért nem is értik, mi a poén egy felületben, ami úgy néz ki, mint az egyéves kisfiam kirakója.
-
WinPho
senior tag
Senki sem egy műszaki ember itt a fórumban, hogy ennyire utálják a csempéket?
Mert nekem nagyon bejövős..
-
válasz
BlackSoft #19 üzenetére
Van Win8-as X64-es tablet. Most nem azokról van szó. A cikk lényege, hogy a Win8 RT helyett kiterjesztik a Win Phone 8-at tabletekre, a la Android. Egy OS tabletre és telefonra. Így oké?
Az általad megálmodott tabletbe mégis mekkora akkumulátor lenne? Vagy ebbe is beleraknád a 1,5kW-os tápodat?
-
w333
félisten
válasz
blade zte #15 üzenetére
De láttam, és mi értelme ? Win 8 vs Win 8.1 szerintem 1 kutya !
Csempe kinézet = Nagy Bukás !
Senkinek sem tetszikmár több mint 1 éve próbálják az emberekre ráerőltetni !
Ennyire beteg "mentalitást" mint ami a "Microsoftnak" van ez mindent túl szárnyal ! pl. ott a Surface 900 milliós bukás, miért nem adták inkább 200$ -ért így talán tudták volna népszerűsíteni a terméküket !
Normális cégek mint pl. a "Google" szerintem nagyon jól csinálják : ott az "Android" a világ legnépszerűbb Op. rendszere, ott a Nexus 4 és a Nexus 7 amik csúcsgépek és fillérekért meglehet kapni, ott a ChromeCast szintén egy okos találmány és csak 30$ !A Microsoft mivel tud villantani ? a fürdő szóba csempékkel
-
BlackSoft
addikt
válasz
Jim Tonic #16 üzenetére
64bites Win8-nak 20GB kell. Egy 64GB-os SSD-re simán jó lenne, mert legtöbben nem használnák ki a maradék helyet. Aki meg igen, az vagy vegyen nagyobbat, vagy laptopot.
Többiről részéről, hardware-ről nem írtam. De ha azt is javasolhatnám, akkor legyen benne 4 magos proci, ami nemhogy a Win8-at, de azon belül egy Cinema 4D-t is elvisz. -
cairojack
aktív tag
(#1) Quasi_modo + WinPho
Én úgy tudom, csak az RT név megy a levesbe, nem maga az OS. Ettől még a Nokia kiadhatja a saját RT-s tebletjét, csak nem az lesz a neve, hogy "Valami RT". RT-t kihagyják belőle.
Amúgy az RT abszolút bukó. Az X86-os progik nem mennek rajta, így minden előnye elvész a konkurenciához képest, amik (mint IOS mind Android) jóval ergonomikusabbak, könnyebben, jobban használhatóak az RT-nél. Jah és az RT-s tabik eddig drágábbak voltak az Atomosoknál, aminek abszolút semmi értelme. Speciel mélyen 80 rugó alatt látnék egy minimális létjogosultságot az RT-nek (azon vevők körében, akik szeretnek sz**ni), de nekem személy szerint még akkor sem kéne, annyira negatív tapasztalataim vannak vele. Teljesen használhatatlan.
Ez így konkrétan BUKÓ!
-
Microsoft a Windows Phone és a szintén ARM processzorokra szánt Windows RT platformjait teljes egészében össze fogja vonni, Ballmer nyugdíjba megy, és már meg is jelenik egy értelmes ötlet a cégtől.
-
w333
félisten
válasz
BlackSoft #12 üzenetére
Pedig szerintem ez is ugyan úgy meg fog bukni mint az első "Surface" !
Ez a Win 8 csempés kinézet senkinek sem tetszik, így semmi értelme nincs a "Surface 2 -nek, előbb egy normális operációs rendszert kéne kitalálni ami felhasználóbarát és kényelmes aztán jöhet az új "hardver" !
"Microsoft" ennyire h*lye ? nem veszi azt észre hogy a Win 8 -al van a baj ? -
BlackSoft
addikt
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
De most ha egy Win 8 Pro menne rájuk, ami tegyük fel 32GB-ot elhasznál (nem annyit) akkor is maradnak 32GB ami mint tablet elég tárhely a pár programnak, meg az internetezéshez.
Az meg már más kérdés, hogy mondjuk 64GB-tól 512GB-os méretig lehetne venni...
(#11) w333: Én azt mondtam, hogy milyen feltételek mellet nem bukna meg a dolog. Tudom, hogy 250volt az előző szemét.
-
w333
félisten
"Álmodj királylány" ! a Media M. -ben az első "Surface" 250 ezer az ára
Miből gondolod hogy ez olcsóbb lenne ? de ha még olcsóbb is lesz, a kutya nem fogja venni
Ennyi pénzért 2db. csúcs Android tablet -et lehet venni ! ami sokkal felhasználóbarát és sokkal több lehetőség + szolgáltatás van benne ! így nincs miről beszélni -
babkukta
senior tag
"Készül az új Surface sorozat" - De minek?????
-
Ádám16
addikt
Na erre a fúzióra nagyon kíváncsi leszek.
-
BlackSoft
addikt
Bukta
Csak úgy menthető, hogy Win 8 Pro lesz rajta, és 140-nél nem drágább, leaglább 64GB-os SSD-vel lesz ellátva.
-
errorcode06
őstag
SZVSZ ha ARM, akkor tuti bukta. Vagy nagyon jól megkülönböztethetőnek kell lennie ahhoz, hogy eladható legyen a pl a legnagyobb nyugati (amerikai) piacon.
-
Eleve halva született ötlet volt egy harmadik oprendszer kiadása. Vagy legyen mobil, vagy x86. De legjobb lenne egy féle, és akkor minden kompatibilis lehetne mindennel...
-
WinPho
senior tag
És a Nokiával mi lesz? És hogy tervezik, hogy metróval utaztatják tovább a WP-t? Ez lesz majd a GDR4?
-
Quasi_modo
nagyúr
rövidesen nyugdíjba vonul a nem túl jól csengő „RT” márkajelzés
A Nokia meg épp olyat akar kihozni? Vagy rosszul tudom ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad Air - 16 GB
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest