Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Tejberizs76 #14 üzenetére
Gratula.
-
akcsy
tag
Háát kíváncsi leszek... Báár remélem tényleg jó kamerát is tesznek bele, nem csak egy 8-ast, amire azt lehet mondani, éppen csak jobb képet készít az 5-ösnél... Viszont hogy ebbe HD-t is raknak, stb, remélem nem lesz túlárazva, mert akkor nem lesz meg az a vevőközönség amit kitűztek...
Ha ezt jó áron akarják eladni, akkor mindenképp egy Xperia Arc S féle árazást kell csinálniuk mint anno a Sony, hogy ugyanabban az árban adja(legalább a szolgáltatónál) a frissebb készüléket... -
Tejberizs76
tag
Okosakadémián nyertem egy L9.et. Mondom LG.... brrr, jó ez ingyen, majd beszámítom egy S3-ba, de megtartottam.
Meglepően jó telefon 3 hónapos használat után, ki merem állítani. Így tovább LG! -
Mateosz
aktív tag
Egy jó akksi is kéne bele. Reméljük nem 1800 mAh-s lesz...
-
eddie17
addikt
Hogy pont most vettem L9-et.
Nem baj, majd a 2. utód jöhet.
Addigra jó lesz a kamera.
-
tzsolesz
nagyúr
Igen, most már az LG csak kamerában van lemaradva pl. a Samsunghoz képest. érdekes mert régebben legalább olyan jó volt ezen a fronton is. LG Optimus One P500 pl. meglepően jó kamerát kapott.
Sőt nem mondanám rossznak a 2X-ét sem. Ez az L széria viszont nem valami meggyőző ezen a téren..... -
tzsolesz
nagyúr
Had jöjjön csak. Augusztus végén cserélném a Black-et. Szerintem az L9 II ezzel a SoC-al esélyes lesz nálam.
-
amisis
aktív tag
Vki megtudna mondani mire kepes ez a Soc?
-
Matada2.3
veterán
Tetszetős
nekem is megtetszett az új LG paletta
-
SepTox
tag
Egyre jobban bejövôs az LG új palettája!
Bár csak lenne nálunk G Pro meg F7!
-
helixP
nagyúr
Nagyon tetszetős a kis perem, ami lényeges 4,7-es méretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kétmagos Snapdragon 400 processzorral és 4,7 hüvelykes HD kijelzővel érkezik az LG L-sorozatának új csúcsmobilja.
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest