Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Tejberizs76 #14 üzenetére
Gratula.
-
akcsy
tag
Háát kíváncsi leszek... Báár remélem tényleg jó kamerát is tesznek bele, nem csak egy 8-ast, amire azt lehet mondani, éppen csak jobb képet készít az 5-ösnél... Viszont hogy ebbe HD-t is raknak, stb, remélem nem lesz túlárazva, mert akkor nem lesz meg az a vevőközönség amit kitűztek...
Ha ezt jó áron akarják eladni, akkor mindenképp egy Xperia Arc S féle árazást kell csinálniuk mint anno a Sony, hogy ugyanabban az árban adja(legalább a szolgáltatónál) a frissebb készüléket... -
Tejberizs76
tag
Okosakadémián nyertem egy L9.et. Mondom LG.... brrr, jó ez ingyen, majd beszámítom egy S3-ba, de megtartottam.
Meglepően jó telefon 3 hónapos használat után, ki merem állítani. Így tovább LG! -
Mateosz
aktív tag
Egy jó akksi is kéne bele. Reméljük nem 1800 mAh-s lesz...
-
eddie17
addikt
Hogy pont most vettem L9-et.
Nem baj, majd a 2. utód jöhet.
Addigra jó lesz a kamera.
-
tzsolesz
nagyúr
Igen, most már az LG csak kamerában van lemaradva pl. a Samsunghoz képest. érdekes mert régebben legalább olyan jó volt ezen a fronton is. LG Optimus One P500 pl. meglepően jó kamerát kapott.
Sőt nem mondanám rossznak a 2X-ét sem. Ez az L széria viszont nem valami meggyőző ezen a téren..... -
tzsolesz
nagyúr
Had jöjjön csak. Augusztus végén cserélném a Black-et. Szerintem az L9 II ezzel a SoC-al esélyes lesz nálam.
-
amisis
aktív tag
Vki megtudna mondani mire kepes ez a Soc?
-
Matada2.3
veterán
Tetszetős
nekem is megtetszett az új LG paletta
-
SepTox
tag
Egyre jobban bejövôs az LG új palettája!
Bár csak lenne nálunk G Pro meg F7!
-
helixP
nagyúr
Nagyon tetszetős a kis perem, ami lényeges 4,7-es méretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest