- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Tejberizs76 #14 üzenetére
Gratula.
-
akcsy
tag
Háát kíváncsi leszek... Báár remélem tényleg jó kamerát is tesznek bele, nem csak egy 8-ast, amire azt lehet mondani, éppen csak jobb képet készít az 5-ösnél... Viszont hogy ebbe HD-t is raknak, stb, remélem nem lesz túlárazva, mert akkor nem lesz meg az a vevőközönség amit kitűztek...
Ha ezt jó áron akarják eladni, akkor mindenképp egy Xperia Arc S féle árazást kell csinálniuk mint anno a Sony, hogy ugyanabban az árban adja(legalább a szolgáltatónál) a frissebb készüléket... -
Tejberizs76
tag
Okosakadémián nyertem egy L9.et. Mondom LG.... brrr, jó ez ingyen, majd beszámítom egy S3-ba, de megtartottam.
Meglepően jó telefon 3 hónapos használat után, ki merem állítani. Így tovább LG! -
Mateosz
aktív tag
Egy jó akksi is kéne bele. Reméljük nem 1800 mAh-s lesz...
*** Be prepared! ***
-
eddie17
addikt
Hogy pont most vettem L9-et. Nem baj, majd a 2. utód jöhet. Addigra jó lesz a kamera.
-
tzsolesz
nagyúr
Igen, most már az LG csak kamerában van lemaradva pl. a Samsunghoz képest. érdekes mert régebben legalább olyan jó volt ezen a fronton is. LG Optimus One P500 pl. meglepően jó kamerát kapott.
Sőt nem mondanám rossznak a 2X-ét sem. Ez az L széria viszont nem valami meggyőző ezen a téren..... -
tzsolesz
nagyúr
Had jöjjön csak. Augusztus végén cserélném a Black-et. Szerintem az L9 II ezzel a SoC-al esélyes lesz nálam.
-
amisis
aktív tag
Vki megtudna mondani mire kepes ez a Soc?
Apple iPhone 8 Plus
-
Matada2.3
veterán
Tetszetős nekem is megtetszett az új LG paletta
Finn the human
-
SepTox
tag
Egyre jobban bejövôs az LG új palettája! Bár csak lenne nálunk G Pro meg F7!
-
helixP
nagyúr
Nagyon tetszetős a kis perem, ami lényeges 4,7-es méretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest