Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Asusnak nem lesz ilyen kialakítású wp8-s gépe?Mintha androidos már lenne.
-
Rickazoid
addikt
És ha megnézed, ott egy Start gomb is a panelen. Lehet úgy gondolták csinálnak egy Start menüt, ami megtartja a Start asztal vagy hogy hívják funkcióit, de mégis csak egy menüként jelenik meg és az asztal marad az elsődleges. Jó ötlet lenne szerintem, feltéve hogy elérhetővé tennék 3rd party telepítésre, illetve notebookokon és laptopokon is.
Mondjuk az árát látva biztos egy szűkös SSD, 1 GB RAM és egy nem épp friss generációs Atom kerülhet bele.
-
Ringman
félisten
kopó és fáradó igénybevételű alkatrészek használata a legendás
msi anyagfelhasználást ismerve nem biztos, hogy nyerő kombináció.
-
Nekem egy ASUS Slider-em van... Hát nem tudom? Így tablet kiegészítőként jó a billentyűzete a Slider-nek, de hosszabb munkára, több oldal gépelésére alkalmatlan: amikor az ember gépel gyorsabban (és belefelejtkezik a klimpírozásba) akkor könnyen meg tudja nyomni a képernyő alját a nem használt ujjai bütykeivel.
Nem értem, ha nem raknak rá touchpadot, akkor miért nem lehetett pár centit elhagyni a kijelző és a billentyűzet között?
Tablet-nek elmegy, de Windows-ozni már nem használnék ilyen kialakítású gépet...Meg ami még engem aggaszt; hogy az ASUS-nak azért megy a készülékeinek mechanikus konstrukciójának a megtervezése (Zenbook, Transformers, G sorozatú notik) de az MSI-nek a mai napig vannak gondjai az összeszereléssel, a kialakításokkal...
-
a képen a desktop és az új startmenü ötvözése elég betyáros
-
Picco
addikt
visszafogott ar....rosszul csinalod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged