Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Az 1 és a 2 nagyon jó játékok, szerintem inkább azokra gondoltál. A V-Rally 3 2002-ben borzasztóan elavultnak hatott a Colin McRae Rally 3 mellett, mind grafikában, mind fizikában, mind játékélményben. Tisztára emlékszem, hogy vártam, aztán ordas nagy csalódáést okozott. Nem kell szimulátorszerű fizika (szeretem az árkád játékokat is, pl az NFS U2 fizikája is élvezetes), de ami abban volt, az kimeríti a szándékos károkozás fogalmát.
Az autó tolja az orrát, aztán egyszer csask minden átmenet nélkül kimegy a segge, ráadásul irreálisan is gyorsul.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest