Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
daniel909 #18 üzenetére
Én reális áron, stabil alap működéssel (böngészés, telefonálás, email, navigáció, felesleges appok nélkül, amik úgyis csak belassítanák) munkatelónak venném. A Z1 pl egész korrekt kűlsővel rendelkezik. Beosztottaknak a cégek nem osztogatnak se iPhobet, se Bb-t, de még S6-ot sem. Erre a célra hiánypótló lenne wgy alap teló. A droidok, amik ezt tudják és megfelelő hazai szervízhálózattal rendelkeznek, azért picit drágábbak, mint 20e forint függetlenül vagy kártyásan. Persze a felsoroltaknál többet is tudnak, de munkatelón ne akarjunk már játszani, meg csillió programmal leterhelni, arra ott a saját. Viszont, ha emailt olvas és jön egy bejövő hívás, akkor ne sz****-ja már össze magát a munkaeszköz. Persze ez csak magánvélemény, más lehet nem így gondolja.
-
daniel909
addikt
Hát igen de ami olcsó és jó az mindenhol kelendő még a nyugati részeken is.
Ez a telefon csak olcsó de nem jó. Amúgy meg már egy belépő droid se olyan rossz és vannak olcsó darabok is. Ez a tizen szerintem megint vak vágány.
De az eladások is ezt igazolják. Politikailag viszont jó lehet. A Samu lobogtathatja a tárgyalásokon h nekik van egy vegetalo másik rendszerük is ok ha akarnának kevésbé fuggnenek a droidtol. Lehet csak emiatt csinaljak az egészet.
-
DWENNON
tag
Miért nem nagyon hallani mostanában Mo-n a Tizen-ről?
-
janeszgol
félisten
Az a piros hátlapos jöhet is nekem. 1/8, valami korrekt SoC, jobb kamera, LTE, 20k huf.
-
mike1334
veterán
Gondolom használtál évekig windowsos telefont, mint én és úgy írtad ezt a mondatot...alap dolgokhot stabil, igen. Telefonálni, böngészni, navigálni tökéletes. De mindegy nem érdekel a véleményed, nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről, mint amit magam tapasztaltam. És nem vagyok win fan, hobby telefonnak droidosat vennék, de munkára wint. Már ha olcsón akarok jót.
-
mike1334
veterán
Ha hozná egy winmobile stabilságát, mindezt kompakt mérettel, akkor lehetne helye a piacon, mondjuk olcsóbb üzleti telóként, vagy másodtelefonnak...persze kellően alacsony árért...
Tehát kb egy 4 colos, emailre, böngészésre, navigációra alkalmas teló, legalább 1-1.5 napi akksival, mellette olyan mérettel, ami elfér kényelmesen öltönynadrág zsebben is, és ezt 20e forint alatt tudná stabilan. Na akkor vennék egyet -
Crafter32
őstag
Apple is így kezdte az első Iphone -nal. Hátha bejön a Samsungnak. Bár anno az Iphone sokkal másabb volt, mint az uralkodó Nokia és ez most nem biztos el lehet mondani.
-
doooo
veterán
Értem én, csak azért meg lehett volna említeni, ha már egy, a jövőben érkező Z5 is belekerült... így úgy jön le, mintha csak a Z1 lenne az egyetlen Tizen-es mobil. Egyébként az abszolút belépőszintű speckók ellenére elég fürgék ezek a készülékek. Tényleg kevés erőforrást emészt fel a rendszer.
-
doooo
veterán
És a Z3 nem is létezik?
Utódnak is jó volt, és tudásban is jobb volt (bár nem sokkal) a Z1-nél...
-
wlandroid
tag
Létezik egyáltalán olyan fogalom, hogy magyar Tizen rajongó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tizenes okostelefon tavaly januárban mutatkozott be, állítólag a viszonylag kis érdeklődés ellenére is készül a következő.
- Házi hangfal építés
- Autós topik
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- Gaming notebook topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia