- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulkminator
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
A gondom az lenne ,hogy a haveromnak van egy ilyen samsung telefonja , aminek a rendszerét újra kellett rakni ,(mert elfelejtette a feloldó mintát) ,amit helyessen meg is csináltam(újra tettem) ,a baj csak az hogy mióta felraktam az új rendszert azóta nem hozza be a mobil internetet! 3G-t és az EDGE-t nem képes behozni,egyedűl a wifi-ről lehet felmenni a netre, vajon mi okozhatja ezt az idegesítő problémát?? ha tudtok valamibe segíteni akkor légyszíves segítsetek!! -
pscyoka
csendes tag
találkozott már valaki olyannal,hogy romcsere után a függetlenített telefon lezárt,és kéri a hálózati kódot?
-
Jarmo
csendes tag
itt van a mobilarena teszt
-
kojanika3
csendes tag
Megvettem, szép, jó, csak próbáljon valaki felerőltetni egy abnormális, 240x400-as képernyőre korrekt IGO-t. Szivacs.....
Ezért nem adnak hozzá gyárilag?
5700-as nagyobb kijelző. -
kadettmester
tag
Hölgyek, urak!
Euronicsban melózom. A telefon még elérhető ennyiért. Rendeléseket az üzletben korlátozott db számban felveszünk!
A továbbiakat privátban!km
-
törölt tag
-
fecosrac
tag
Se nem szebb, se nem jobb mint a wave. Akkor mivel fog "hódítani"?
-
törölt tag
Ha valamelyikőtöknek meg lesz majd írjon már, hogy mégis milyen, mennyire támogatják az sw-k.
Az enyém sajna még legalább 1 hét -
moco22
aktív tag
a partnero gsmnél most Samsung I5800 Galaxy 3 - 69 000Ft
-
kyd
tag
jah, és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem, elvileg csak 16-tól 19-ig kerül ennyibe, utána már drágább lesz!!
-
kyd
tag
hali!
van új infó! Hétfőn Pécsen megrendeltem a telót, és ma hívnak visza hogy megjött..holnap megyek érte! -
verser233
senior tag
Már megjelent kártyafüggetlenben:
Samsung i5800 -
vegyszer
addikt
sehol senki nem jut hozzá?
itt nálunk úgy néztek rám, mint ha nem az ő újságuk hirdetését mutogattam volna... -
vegyszer
addikt
valaki tudott már szerezni belőle?
akár csak megtekintésre is? -
törölt tag
Egyébként ha nekem i5801 lesz, ami hardverileg megegyezik az i5800-al, csak a szoftver tele van hasztalan Orange-os dolgokkal, akkor rá tudom rakni az i5800-as ROM-ot?
Ahhoz úgy nézem több frissítést is adtak ki. -
vegyszer
addikt
-
AS
félisten
Hamarosan minden kiderül, videókból az tűnik fel hogy TW 3.0 nagyon gyors
-
törölt tag
Nem hinném, hogy annyira kevés lenne rá, vagy ne lehetne valahogy ráerőszakolni.
A 2.2 szinte biztosra vehető, hogy lesz rá hivatalosan is, ha minden jól megy kb 1 hét múlva beszámolok róla mi megy, mi nem ill. mik a pozitívumok/negatívumok.
Én nem igazán a programok miatt aggódom, hanem, hogy azért normális legyen a képminőség.
Ismerősömnek s5320 star van az övé is ilyen felbontás, csak 3" kijelző, azzal nekem semmi gondom nincs.
Nameg nokia a 240x320-as felbontást használta végig: 2"-2,8"-ig még a csúcskategóriában is.
Az elkövetkező alsóbb kategóriás androidok meg valószínűleg ezt a felbontást fogják használni.
Pár fórumon írták, hogy a reagálása az érintésre nagyon gyors és pontos s az összeszerelés (i5801) is jó minőségű.
A zenelejátszót meg külön dícsérik, mert ez van a Galaxy S-ben is és itt nincs clippelés mint spicánál.
Én is Spicát akartam, de sajna a szlovák Orange már nem rendel belőle és nincs készleten, így maradt ez. -
törölt tag
Az i5801 jobban néz ki, a kijelzőt igen szidják, de én valahogy megmerem kockáztatni, mert minden más passzol a telefonhoz.
Ha anno omniánál nem volt baj a 240x400 szerintem itt sem lesz, főleg, hogy a hasonló HTC/SE-kben csak 240x320-as megjelenítő van. -
diegho
nagyúr
A lagos szoftver az néhol belassulást fog jelenteni, úgy mint a Spica esetében, együtt lehet élni vele, ha kicsit minőségibb lesz és nem lesz olyan sok rossz köztük. 54k pedig reális érte, ha megnézzük a Wave 80k-s árát és tudását, akkor ez tényleg 60 alá kell, hogy beférjen, mert 60-ért már van Optimus. Itt a nagy kérdés az lesz, hogy a szolgáltatók mit kezdenek vele, előfizuval akár 30k alá is mehet majd az ára, ami tényleg Best Buy-t csinálna belőle.
-
kyd
tag
Mondjuk, a kijelzőt mindenhol gáznak tartják…
-
kyd
tag
A phonearena azt írja, hogy néhol laggos a szoftver, a gsmarena meg hogy nincs gond vele...hát igencsak el kéne egy mobilarénás teszt
-
kyd
tag
van teszt a gsmarena és a phonearena.com-on! Ha jól vettem ki a gsmarena jókat ír róla, a phonearena meg nem nagyon...hát ez így elég érdekes...
-
vegyszer
addikt
meg nem mondom miért, de valahogy nekem a pofázmánya jobban tetszik, mint az eddigi droidok...
csak az a 2xes szorzó a pirosdroidhoz (Vodafone 845) képest...
hát majd nyilatkoznak, hogy megéri-é -
kyd
tag
fogalmam sincs, de majd jövő héten úgyis kiderül...
-
kyd
tag
Hali!
Én csak ezt az egy tesztet találtam róla: http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-apollo-696782/review , de nincs benne videó, meg persze ott van a gsmarena, és a phonearena előzetes "tesztjei" is, minden esetre ezaz euronics féle 54k, roppant érdekes -
bmwk1200s
őstag
Nem tud valaki linkelni egy komolyabb tesztet erről a telóról?
Vagy esetleg egy videót ahol bemutatják a sebességét, képességeit?
Asszonykámnak szeretnék telót és ez nagyon bejövős lenne ennyiért... -
vegyszer
addikt
sokkoló teszt
[link] -
vegyszer
addikt
sokkoló teszt
[link] -
vegyszer
addikt
ez a nagy kérdés 5800 vs 5700
meg a felbontása tényleg ennyire egyedire sikeredett?
(240x400) van ilyen felbontást támogató alkalmazás a marketben egyáltalán?más: a Samsung Galaxy 3 százezer forint felett Mobilarénás cikkben TouchWiz 3.0 kezelőfelületet szerepel, és nem esik szó androidról.
a gyártó oldalán Galaxy Apollo (GT-I5800) ként emlegetik
-
AS
félisten
Engem az lep meg máshol nem kapható még gsm boltokban sem.
Még Samsung oldalán sincs fen.
-
=Mentor=
őstag
Tesztet róla de gyorsan!
Az Euronics kissé meglepett, tartok tőle máshol nem lesz ilyen olcsón...
-
Alex91
félisten
Ez most meger 55k-t?
Es a ThinkFree Office amit adnak vele (vagy amit mas Samu telokkal) teljes verzio, vagy csak nezni lehet vele a doksikat, tablazatokat?
-
Alex91
félisten
Na, valaki mar megnezte eloben?
-
AS
félisten
Tényleg ott van
Ez igen érdekes....
-
Alex91
félisten
Ha valaki vett, akkor szoljon!
(Eleg szimpinek tunik nekem. Csak jo lenne tobbet tudni rola.)
-
vegyszer
addikt
én a szórólapjában találtam, de nem derült ki, hogy magyar-e, illetve ehhez is jár-e IGO...
mert ez azért nem mellékes... -
Alex91
félisten
Ezen van gyarilag office program?
-
diegho
nagyúr
Én ősszel akarok majd az N79-et lecserélni érintősre és a specifikációk alapján ez tökéletes lenne nekem, remélem nem lesz olyan "beteg" mint a spica.
-
diegho
nagyúr
54k Euronics-ben, ennyiért nem is rossz vétel.
-
roti86
őstag
Aki még nem olvasta volna: Link
Nem egy nagy durranás szvsz
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
bolondember #4 üzenetére
Ez kaki.
-
8nemesis8
veterán
válasz
bolondember #4 üzenetére
Hát jah, kellene tényleg valami egységes elgondolás már Android részről és a gyártók felől is.
-
advocat
csendes tag
Nem valószínű, hogy elgépelés lenne:
That last bit sounds more like a typo to us but if it isn't, the I5801 will be the first device out there coming with a display of such resolution.
Szerintem eleve elvetélt egy ötlet, de a puding próbája az evés, még akár jó is kisülhet a dologból
-
HardRic
addikt
Ez fura. 1:2 képarány? Androidon? Bukás.
-
64b0r
aktív tag
válasz
bolondember #4 üzenetére
Annyira nem lesz az fura, csak hosszúkás lesz. (már ha nem elgépelés áll a dolog mögött) A nokia féle nHD is majdnem 1:2-es (360:640) képarányú.
-
bolondember
MODERÁTOR
240*480?
érdekes elgondolás...
-
CHIPman
nagyúr
Hogy kerül a Galaxy3-ba kisebb kijelző, mint az elődeibe? Meg ez a képarány.
-
SZ4B
tag
STARK Mobile-t akarok, amivel egyből csatlakozhatok az összes kémműholdra!
-
Lotusomega
senior tag
Ájronment a népnek, csak akkor a telefon is abból legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest