- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyd
tag
jah, és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem, elvileg csak 16-tól 19-ig kerül ennyibe, utána már drágább lesz!!
-
kyd
tag
hali!
van új infó! Hétfőn Pécsen megrendeltem a telót, és ma hívnak visza hogy megjött..holnap megyek érte! -
kyd
tag
Mondjuk, a kijelzőt mindenhol gáznak tartják…
-
kyd
tag
A phonearena azt írja, hogy néhol laggos a szoftver, a gsmarena meg hogy nincs gond vele...hát igencsak el kéne egy mobilarénás teszt
-
kyd
tag
van teszt a gsmarena és a phonearena.com-on! Ha jól vettem ki a gsmarena jókat ír róla, a phonearena meg nem nagyon...hát ez így elég érdekes...
-
kyd
tag
fogalmam sincs, de majd jövő héten úgyis kiderül...
-
kyd
tag
Hali!
Én csak ezt az egy tesztet találtam róla: http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-apollo-696782/review , de nincs benne videó, meg persze ott van a gsmarena, és a phonearena előzetes "tesztjei" is, minden esetre ezaz euronics féle 54k, roppant érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest