Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spawn21

veterán

válasz Arthuro_Adam #81 üzenetére

Ha jól emlékszem anno a samsung g900-ban is volt optikai zoom, és abból sem jött ki.

s24U+15p

• donceleger8

őstag

válasz Arthuro_Adam #81 üzenetére

Ha így lesz akkor biztosan jó vétel lesz, de a cserére csak ezért nem érett meg a dolog. Hogy mi kellene még, azt nem tudom, de majd a Nokia kisüt valami pluszt.

Full Hd! Ezt többektől is olvastam. Nem értem miért lenne az jó? Az emberek többségének ha van is lapos tévéje, az többségében 720p. Nekem is, és bőven elég az. Korábban volt egy Popcorn média lejátszó készülékem, amin full hd-s filmek is voltak. Őszintén nem sok különbség volt a kettő között. Az volt a jó, hogy műszaki boltban dolgoztam és bevittem a popcornt és egy hd generátorra kötve több tévén ki tudtam próbálni. Vitte még a tömörítetlen blu-ray filmet is, m2ts kiterjesztésben 26 giga volt, de akadás mentesen tolta. Szóval full hd tévén is meg 720p-n is tökéletes volt a minőség. Talán csak a nagyon hozzáértő szakember tudott volna belekötni, szóval a hétköznapi életben bőven elég a 720p.

Inkább az akksi üzemidején javíthatnának valamit, mert nálam az n8 naponta kér enni, igaz ki is használom, de azért jó lenne, ha 2-3 naponta kellene rádugni a töltőt.

torois83
    azért butaságokat ne írj. 20k-ért normális kompaktot nem kapsz. az optika nagyon fontos, sőt, a legfontosabb. ezek az olcsó fényképezők is tudnak már 14 mpx-t, de azért egy carl zeiss, vagy schneider, esetleg leica optikával ne akard összehasonlítani.
    De ha neked az a minőség is megfelel, akkor pont te nem értesz a fotózáshoz, de a legjobban vesézed a dolgokat. Érdekes

[ Szerkesztve ]

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák