Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MolGabi

aktív tag

Szerintem azon ritka események egyike ez, amikor az eredeti fejlesztőcsapat építi újra a saját játékát. A fentebb is említett Mafia1 remake ezért is botrányos a régi cseh eredetijéhez képest, egy kiherélt valami lett. Sokat számít, ha az eredeti író is közreműködhet, nagy baklövés volt kihagyni Daniel Vávra-t a játék remake-jéből.
    Furcsa, ha valóban igaz ez, hogy a Remedy kereste fel a R*-t az újrázás miatt. Igazán nem is értem, mert eladták a jogokat korábban, talán kicsit megbánva utólag. Tény, hogy a 3. rész már nekem sem ugyanazt az élményt adta, nem volt rossz, de nem Max Payne, ehhez kell a Remedy és persze Sam Lake, ezen nincs mit magyarázni.
    Mintha a R*-nak minden mindegy lenne (vagy inkább Take Two-nak), mert nem kívánnak a szériával már foglalkozni, hadd csinálják a finnek, hiszen az övéké volt hajdanán.
    Szerintem nagyon jó dolog ez és biztos vagyok benne, hogy fantasztikus munkát fognak végezni. Egy R* anyagi támogatással eszméletlen reklámra lehet majd számítani.
    Örülnék neki, ha a R* meg az RDR1-gyet megcsinálná méltó módon, hogy mindenkihez eljusson, illetve, hogy meglegyen a teljes Van Der Linde történet egyben.

Új hozzászólás Aktív témák