Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
Amúgy remélem jön hozzánk is. Bár az árazás nagy kérdés. Értem én, hogy most stratégiát váltanak, de az eddigi Nexus cuccoknak csúnyán megkérték az árát.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
Brutális eb
addikt
200 dodoért ide vele izibe.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
H-ger
tag
hú ez tetszik, de nagyon. akár lehet hogy beruházok majd rá
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
Graphics
Jómunkásember
Szeretem ezt a Nexus márkanevet, kíváncsi leszek, mennyi lesz a tényleges ára.
A Nexus One is kitartóan állja a mindennapok megpróbáltatásait. / csak azt a fránya üveglapot kéne már lecserélni rajta / -
titán
Tudod, hogy miért szoktak usd->eur számítást alkalmazni? Gondold át. Vagy nézz meg egyéb hardverelemeket.
Lássuk:
Galaxy S3 16GB: 699 USD (newegg)
magyar ár = 699 x 250 x 1,27 = 218 400 Ft (+/- 10%: 196 500 - 240 000 Ft)Mire vagy még kíváncsi?
Legyen mondjuk:
ASUS Transformer Prime 32GB: 499 USD (newegg)
magyar ár = 499 x 250 x 1,27 = 158 400 Ft (+/- 10%: 142 500 - 174 300 Ft)Egyébként általában a -10% körüli ár valósul meg.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
saiyajin
senior tag
Egy Nexus tabletre én is vevő lennék, amit az Asus gyárt. Kiváncsian várom a fejlemńyeket és a megjelenést.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Maateeo
aktív tag
Jónak tünik, csak elöbb lássuk valójában az árával..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Soos95
tag
válasz Kereszhaver #18 üzenetére
De, én is úgy tudom. Szerintem úgy logikusabb is, mint minden "tized" verziónál egy újabb édesség.
-
Zirowe
nagyúr
Több, mint optimista.
200€ (drága, legalább 300as euroval számolva)+áfa+árrés
Minimum 85-90, de bőven lesz az 100 is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Kereszhaver
tag
A jelly bean az nem 5.0?
-
assemble
addikt
Ha Nexus lesz, Tegra 3 lesz, és 300 dolcsi alatt lesz, akkor van egy biztos vevőjük
-
lamazonia
tag
hát számoljunk, jobb esetben 200$
akkor az azt jelenti hogy 200 euro
ami azt jelenti hogy jobb esetben 60.000 forint,
amiből következik a nagyker haszon, 66.000 forint,
amire rárak a kisker hasznot, 72.600 forint,
NETTÓBAN, tehát rájönn az áfa:
92.202 ft lesz kb.
Persze ha mindenki beéri 10% haszonnal.
És ha nem néztem be egy számot se, pedig szerintem benéztem.Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
SD killer
csendes tag
És hasonló hardverű mobilok mikor jönnek ki 199-250 $-ért?
Vagy szóljatok ha van ilyen, lehet hogy én vagyok lemaradva.
Vigyázat: A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz!
-
Zirowe
nagyúr
Reméljük itthon nem pakolnak rá annyi mindent árba..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Spancho
senior tag
Átszámítva euróról 75k ,szóval olyan 85/90k ft lesz az ára.
Főleg hogy ha szolgáltatónál is lehet majd kapni...A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez alapján 7"-es lesz gondolom... Kár Remélem jön majd 10"-es is.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
ThorsHUN
őstag
Hah... ha Jelly Bean, akkor mikor jelenik ez meg? 2013 q2? Eh... ez is MOST lenne jo nem fel ev mulva
-
tjb007
nagyúr
Én csak örülnék ha tényleg ennyi lenne az ára de már nem nagyon hiszek a mesékben.
[ Szerkesztve ]
-
Orton96
aktív tag
válasz tomistarkapi #3 üzenetére
+1
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A Jelly Bean verziószáma nem 5-tel kezdődik? Vagy időközben változott a terv?
<< Heimdal >>
-
kolosanyi
veterán
Gondolom az 1 USD = 1 Euro tipikus becslésre lehet számítani. Annyiért még mindig nem biztos, hogy best buy lesz, de ne legyen igazam.
-
Dr. X
aktív tag
Egy jó ár ebből komoly eladások lehetnek. Én azért kíváncsi lennék egy iPad rivális tabletre is. A Samsung új Galaxy Tabje (11.6?) sehol sincs pedig az almás tábla már rég kijött.
-
student
őstag
most már 250$? multkor még 199 volt...
tehát akkor számolhatunk min. 250ojroval -
Matada2.3
veterán
helyes, tetszik az ára és a paraméterei is
Finn the human
-
leslieke
Jómunkásember
A kezdőára egész jó.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest