- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
RyanGiggs #59 üzenetére
Szerintem 4"-ig még egész jól hordozható a telefon, afölött viszont már nehézkes. Nekem volt Mini Pro-m de nem szerettem a vastagsága miatt (a mostani 4" képernyős kényelmesebben fér a zsbemben mint az), a szimpla Mini sokkal kompaktabb (most is azt használom másodlagos telefonnak).
-
nkmedve
őstag
Mi ebben a nagyon durva? Legtöbb kép tökéletes fényviszonyok között készült (ezek jók de nem jobbak mint mondjuk az S4 képei), amelyik nem, azon elég komoly dinamikagondok és mosott részletek vannak. Valamint idézném a cikkből (ha google translate nem fordit félre):
"By analyzing the data, we noticed that most of the photos have gone through PhotoShop . We do not know how much actually been modified but probably some improvement has been made."Szóval a nagyon durva inkább csak átlagos (HDR nélkül jóformán használhatatlan), ami meg van fejelve egy hatalmas felbontással, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest