- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #23 üzenetére
nem hiszem hogy sokat kéne olvasnom, tudom hogy mit tudnak a fülesei. én pusztán az általánosítással vitatkoztam. az audio cuccok tág fogalom. van amiben egészen korrekt, sőt. és pont a készítés oldalán az
az árazás meg szubjektív... akinek jobb füles kell, az vesz hozzá. de most komolyan. menet közben itunes-ből letöltött és/vagy épp streamelt közel sem flack minőséghez tényleg kell a csúcskat? te se gondolod komolyan... aki otthon akar minőségi zenét hallgatni az vesz megfelelő cuccokat hozzá dactól erősítőn át hangfalig. aki menet közben akar minőséget minőségi módon hallgatni az milliós cuccokkal se igazán éri el a célját... metrón lehet ász zajszűrős akármid. te tudod hogy mennyit ér ahogy én is.
a felháborodás amit nem értek igazából. levédettek egy használhatatlan semmit, amihez csak hasonlót alkotott 1 darab gyártó, és az se volt soha sikeres vagy széles körben elterjedt, és ezen az alma se fog tudni változtatni. van egy használhatatlan szabadalma. ha megcsinálja bebukja. ha más licenszeli az is bebukik. értelme 0. innentől tőlem levédethetik a fenyőfa alakú juharszirupot, nekem édes mindegy
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #17 üzenetére
hmm lehet hogy a füleseik nem a stúdió minőséget képviselik, és lehet hogy nem ért az audio cuccokhoz, de mi történik ha win 8 vagy no legyen akár 7 alatt 120bpm-et adsz meg bármilyen zeneszerkesztőben? csak kérdezem. az is audio cucc ugye, csak a másik oldala. lehet persze hogy én tévedek és win alatt 120 bpm lesz csontra ahogy illik, vagy az is lehet hogy bárhol mondták hogy újra feltalálták a pro füleseket, de erről minden bizonnyal lemaradtam. te hol olvastad?
általánosítás. az a baj.
azon túl hogy szerintem sem életképes a konstrukció, de azért az audio szegmensben még mindig ott vannak csak nem a füles oldalon. ez szerintem még alapvetően nem baj. amíg fejemhez nem tartják a fegyvert hogy vegyem meg addig tőlem azt védet le amit akar, főleg ilyen alapvetően számomra haszontalan cuccot.
-
ntomka
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #19 üzenetére
Na de a skullcandy az azért skullcandy.
-
hemaka
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #17 üzenetére
Nem is kell érteni, manapság a design adja el a terméket, meg az árcimke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest