- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Jómagam is szimulátorozom, szerintem ahhoz elég jó ez a cucc:
Itt egy videó, hogy néz ki POV-ban -
kavalkád
senior tag
kiváló megoldás
-
nexplo
őstag
Nagyon jópofa
nincs ilyen rendszerem de akinek van annak szerintem simán megéri megvenni.
-
Armagedown
őstag
Elég pofátlan ára van, de még drágább volna, ha az Apple adja ki
-
FlashLed
senior tag
Valószínűleg a ROG szócska adja az árazás alapját, nem maga a termék...
-
MeszesKPT
őstag
Ahogy nézem nagyobb az átfedése amin homályos a kép, mint maguk a kávák, ezt így nem értem minek. Amúgy meg van 32:9 is már.
-
Szépen meg kérik az árát. 2db műanyag közel 40 ezerért, hát vegye akinek kell.
-
Predatorr
őstag
Mit kellett ezen már 8 évig fejleszteni? Kb. Akkor láttam az első ilyen fénytörős megoldást. Aztán az nv driver még 2db 4k monitort sem tud teljes felbontásban surba roundolni, akkor mit akarnak?
Csak valami 5178*Y felbontás a maximuma.
-
Kolbi_30
őstag
Borzalmasan sok mérnöki óra és tudás kee ennek a szarnak...Ezt 1 mérnök aki nem 2 libát adott a diplomájáert kB 1 délután megtervezi.. Az enyhén opak kialakitas pedig tuti azért van mert a jobb áteresztő műanyag vagy 3 centtel drágább lett volna/darab.
Itt kB 3 dollár értéket adnak 110 dodoert, és vannak buta emberek akik tapsolnak mellé..
Általános iskolás fizika tularazva.De legalább ROG.
-
Piftuka
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz
macilaci78 #12 üzenetére
"Szerintem marha nagy ötlet, nem láttam még DIY projektet sem hasonlóról."
Az ötlet jó; a megvalósítás viszont még távol áll a tökéletestől. Engem a gyakorlatban jobban zavarna ennek az eszköznek a monitorokon túllógó alső és felső része, mint a monitorok kávája.
"Szintén hasznos lenne valami nagyobb fényáteresztésű anyagot használni, akril, vagy plexi például."
Van egy olyan érzésem, hogy éppen a lényeg, a "fénytörés" elve sérülne egy átlátszó megoldással. -
Piftuka
veterán
válasz
p a s s e r #1 üzenetére
-
Tetsuo
őstag
Valódi fejlesztési költsége biztos nem sok, de egy Kolumbusz-tojása (lenne, ha ők lennének az elsők ezzel az ötlettel), amit biza kifejezhetnek árban egészen addig, amíg az Aliexpressen meg nem jelenik 2 tál rizs + anyagárban egy (újabb) koppintás.
-
ROBOTER
addikt
Egyébként maga a módszert lehetne "tudatosan" alkalmazni.
Ehhez driver támogatás kellene. A monitorokat összekötő elem nagyítaná a képernyők szélső oszlopait, ami nyilván rontaná ebben a sávban a felbontást, de 2x4K vagy 3x4K mellett nem hiszem, hogy bárkit zavarna.
-
Dr. Akula
félisten
Hát ez nagyon ecseri piacos megoldás.
-
K0vasz
aktív tag
hát nekem erről a topshopos csodadolgok jutottak eszembe
-
XORANDOR
kezdő
És ha mondjuk van 2db 27" -os ívelt monitorod, akkor ezzel a megoldással akár a fejed köré is teheted. DIY VR
-
lemusz
addikt
Távolról jónak tűnik, közelről viszont szerintem zavaróbb lehet, mint nélküle.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam ez az "élmény" nem ér ennyit. Kíváncsi lennék milyen fejlesztési költség volt (ha már említve volt egy korábbi próbálkozás erre).
(#12) macilaci78: tudom mennyibe fáj, főleg, hogy vas is kell alá. Viszont az árazást továbbra sem tartom észszerűnek. Ez egy műanyag darab. Kész.
Közelről kellene látni milyen torzítást okoz. -
hemaka
nagyúr
Nem rossz, érdekes hogy ez eddig senkinek sem jutott eszembe eszébe.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kriszpontaz #7 üzenetére
És akkor nézd meg, mennyibe kerül újonnan egy 3 monitoros kiépítés. A 110 $ gyakorlatilag kütyafüle, kb csak a kábelek kerülnek kevesebbe, minden más drágább hozzá.
Szerintem marha nagy ötlet, nem láttam még DIY projektet sem hasonlóról.
Remélhetőleg lesz több méretben is, hogy a magasabb monitorokhoz is jó legyen.
Szintén hasznos lenne valami nagyobb fényáteresztésű anyagot használni, akril, vagy plexi például.
A 13 mm-es korlátot is másfajta csiptetővel ki lehet tolni. De ha nincs nagy súlya, akár a káva tetejére ragasztott mágnes is megtarthatná. -
GodGamer5
addikt
Az Asus mindig is tudott árazni. Nem is értem, hogy miért nem dupla ennyi pénzt kérnek érte...
Mondjuk én maradok a 21:9-nél. -
Envo_
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7 üzenetére
még jó hogy nem a műanyagot fizeted ki, hanem magát a terméket megvalósítással és fejlesztéssel, plusz a hozzáadott élménnyel együtt.
-
iguana
őstag
vajon mi indokolja a maximum 27 inch-es monitor méretet?
belehaltak volna, ha pár centivel hosszabb lenne és felmenne akár 30+ inch-es monitorra is?
vagy estleg te magad méretre vághatnád?
én úgy látom, hogy aki 3 monitorban gondolkodik és használ, ott a 27 inch a leginkább a belépő méret, nem a maximum. -
Majd megveszem aliról 3$-ért.
-
Male
nagyúr
Mondjuk ha a játék direktben támogatná, akkor akár még meg is lehetne oldani ezt a torzítási gondot.... persze nem lesz tökéletes, mert kicsit homályos marad, de legalább torz nem.
-
tibaimp
nagyúr
Olvasom a címet és eszembe is jutott, hogy ezt valamikor 2-3 éve láttam már. És valóban, ez nem "mai" fejlesztés, de miért tartott eddig kiadni?
Amúgy nem rossz, bár már vannak ívelt 29:9 sőt 32:9-es monitorok "egyben". -
snecy20
nagyúr
Keret-nélküli monitorok szerintem sosem fognak készülni, így jobb híján marad ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest