Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán

-
Ragnar_
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Azt azért mégsem mondhatja, hogy: Srácok, vicceltek a HL3-al ? Jelenleg 2 ember patcheli TF2-t, 2 ember patcheli a CSGO-t, 2 ember a Dota2-t, + Steam bevételek, most tényleg álljak neki HL3-at hegeszteni 50+ emberrel 5 évig ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ja hogy igen.
nem ma éjfélkor lesz hanem már volt . ahha értem. na majd legközelebb -
törölt tag
olyat kérdezek belerokkan az internet
-
raskolnikoff
őstag
Én is úgy értelmeztem a szavait, hogy egyrészt ő nem olyan fan mint aki kívülről látja / igaz, másfelől meg érződik, hogy amennyire szerette is HLt, valahogy nem tudná ugyanazt hozni, mint amit ő és mások is elvárnának.
A Portal sorozat fényében ezt mondjuk nem értem, mert a 2. is fasza lett.
Viszont CSGO meg DOTA fényében úgy érzem, eleve az embereknek is más kell. Gondoljatok bele hogy a mai gémereknek csak egy rétege az akinek a HL jelent valamit. A többi mint már sz esport játékok körforgásába került bele, nagy pénzek, ingyenes játékok stb., plusz az üzlet, ami meg a Steam. Hol lenne itt HL meg singleplayer prior? Overwatch is bekavart most.
Harmadrészt ez az egész magyarázat simán lehet persze csak egy mondvacsinált duma. Bár kérdés minek ment emberek elé akkor, mert persze lehet beszélni a steamről meg CSGOról is. Ennyi 3-as számú jelölt előtt meg pláne.
-
-FreaK-
veterán
Ez viszont akkor kb. bármelyik játékra igaz lehetne.. ez szerintem nem lehet magyarázat senki szájából.
Ha valaki, akkor ő (Valve) megtehetné, hogy egy igazán nagyot alkosson ismét, de ahogy a közmondás is szól: nem akarásnak nyögés a vége.. (bár ő szerintem csak akkor nyög, amikor ilyen kérdéseket tesznek fel neki
) -
Cathulhu
addikt
Lehet, hogy ezek a csalodasok ahhoz jarultak hozza, hogy elkapott egy Chris Roberts betegseget, es csak akkor lenne hajlando HL3-at kiadni, ha azt kompromisszum mentesen tehetne. Azt meg szerintem kb sose fogja elerni, igy lehet csak takareklangon foglalkozik vele es nem tapsol el szazmilliokat, mint a masik nagy almodozo. De ezt mar csak en magyarazom bele, de ebbol a szempontbol ertheto a hozzaallasa.
-
Ragnar_
addikt
Tehát a Valve jelenleg dolgozik SP címe(ke)n, a L4D3 az ? Volt végül is campaign/coop módja, és annak van némi valószínűsége, vagy Portal3..
-
acura
tag

-
Cathulhu
addikt
Az elso reszt jol forditottad, pont abban irja le, hogy a HalfLife-ra nem tud ugy tekinteni es rajongani erte mint egy kulsos, mert tulzottan reszt vett a megalkotasaban.
A masodik reszt szerintem viszont total felreerted, az en forditasomban:
Gaben: If you are involved in a game, everything ends up being a set of trade-offs. Anything in a game is a sacrifice of things not in the game. I just feel those more personally about Half-Life for a bunch of reasons.Amikor reszt veszel egy jatek fejleszteseben vegul minden kompromisszumokbol fog allni. A jatek osszessege azoknak az aldozatoknak amik vegul nem kerultek bele. Ezeket (az aldozatokat) szemelyesebben elem meg a Half-Life-fal kapcsolatban egy csomo dolog miatt.
-
-FreaK-
veterán
Én így fordítanám, persze tuti van benne pár hiba, meg jobban is meg lehet fogalmazni magyarul, de olyat én nem látok benne sehogy sem, amiket a_n_d_r_e_w írt.
Ha te is annyival jobban tudod, akkor írd már le légyszi, hogy hol a hiba az én fordításomban.
(Amúgy igazad van, én sosem tanultam Angolt..)Gaben: A probléma számomra a Half-Life-al, hogy a játékról hozott döntések túl nagy százalékban vettem részt, így nehéz nem úgy néznem rájuk mint dolgok sorozatára amiket bánok. A válaszom nem tartalmaz információt arról, hogy a jövőben mit fogunk csinálni. Szimplán könyebb számomra olyan dolgokért rajongani, amiben kevésbé voltam „döntő tényező” (vagy irányító, de ez hülyén hangzik magyarul).
Kérdés: Mit bánsz akkor a Half-Life-al kapcsolatban? Ezt érdekes kimondani, tekintettel arra, hogy a HL sorozat kritikailag az egyik legjobban elismert.
Gaben: Ha részt veszel egy játékban (fejlesztésében), akkor mindenből kompromisszum lesz. Minden játékban lévő dolog egy áldozat olyan dolgokról amik nem a játékban lévők. Ezeket (ez utóbbiakat) személyesebbnek érzem a Half-Life kapcsán, egy rakás ok miatt.
Az eredeti:
Gaben: The issue with Half-Life for me is that I was involved in a much higher percentage of the decisions about the games, so it's hard for me to look at them as anything other than a series of things I regret. There's no information in my response about what we'll do in the future. It's simply easier for me to be a fan of things that in which I was less directive.Kérdés: What do you regret about Half-Life then? That's an interesting thing to say, regarding that the HL series is one of the most critically acclaimed of all time
Gaben: If you are involved in a game, everything ends up being a set of trade-offs. Anything in a game is a sacrifice of things not in the game. I just feel those more personally about Half-Life for a bunch of reasons.
-
NandorHUN
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
"The number 3 must not be said"
Mi a francnak a mellébeszélés? Ha tervezi valaha is akkor miért nem lehet azt mondani? Ha meg nem akkor miért nem mondja nyiltan, hogy szarik rá magasról? - Bár nyilván az útóbbi az igaz.
-
wjbhbdux
veterán
úgy látom hogy innen csak a_n_d_r_e_w volt angolos általánosban

-
-FreaK-
veterán
Pont ugyan ezt írtam én is, max más szavakkal. De legalább is erre gondoltam

(#88) a_n_d_r_e_w:
A fenti HSZ.-ben semmi ilyesmiről nincs szó mint amit te írsz. Most ez vagy csak egy kivonat és eredetileg több mindent is írt, vagy esetleg máshol nyilatkozott már olyat amit te írtál.
Mindössze ebben ami ide be lett másolva semmi ilyen konkrétum nem szerepel, amit írsz. Bele lehet látni persze, jó indulattal. Rossz indulattal meg azt amit mi írtunk

szrk.: most látom, hogy 3.-at írtam, de valójában a kimásolt szöveg 4. pontja.
-
Cathulhu
addikt
Te valamit rettenetesen félreértettél. Kb arról ír, hogy a HLbe nagyon bele volt vonva (kb gyermeke) és már nem azt látja mi lett belőle, hanem mi maradt ki a sok lehetőségből, kb, hogy mi lehetett volna a HL. Ezért csalódás neki, gyakorlatilag egy megnyirbált álom, kompromisszum halom, és nem tudja objektívan értékelni, rajongani igazán csak olyan dolgokért tud, amelyekre nem volt ekkora rálátás
-
.LnB
titán
Nem. Arra gondol, hogy a HL fejlesztése helyett már hamarabb is előjöhettek volna a steammel. És akkor még ennyi energiát se kellett volna beletennie a játékiparba. Jobb neki, hogy Jabba módon tehénkedik egész nap és közben dől a lé. Kényelmesebb semmit nem csinálni és minden egyes percben dollárok százát megkeresni, mint elkészíteni egy játékot.
Mondtam én, hogy undorító ember.
-
-FreaK-
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az első két válasz az így nem sok, de talán még tényleg dolgoznak valamin.
A harmadik meg erősen WTF?! Még azt is megbánta amit eddig a HL-en dolgozott, mert más dolgoktól vonta el az időt/energiát. Nem maradt elég idő a narkóra, vagy mi?
Összefoglalva: szarik az egészre és azt is megbánta már amit eddig csinált a HL sorozattal.
Thanks Gabe!
-
janos666
nagyúr
Gondolom, hogy bármit, csak ne a Half Life (2 Episode) 3 -ról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#82) raskolnikoff
"Anything in a game is a sacrifice of things not in the game. I just feel those more personally about Half-Life for a bunch of reasons."Értem, hogy mire gondol és miért (ez szerintem már mind ki lett rajzolva a Raising the bar-al, és azokkal az információkkal, amik nem hivatalosan engedtek nekünk némi betekintést a játék készítésébe [kilopott félkész cuccok, stb]), de azért sajnálom, ha nem fűzi hozzá ennek a gondolatnak a végéhez, hogy azért mégis jó, hogy legalább az elkészült, aminek sikerült megjelennie is, hisz attól függetlenül, hogy mi mindent lehetett volna még (amit úgyis mindig el lehetne mondani, hogy lehetett volna még több, szebb, jobb, más, stb), így is az egyik legjobb játék lett a maga nemében, amit végül sikerült is elkészíteni és kiadni.
Azért is sajnálom, hogy ez az érzés dominál benne, mert szerintem rengeteg figyelmet élvezhetett volna, ha a játékok elapadása után még többet beszélnek a HL2 történetéről, és pl. félhivatalosan kiadnak sok anyagot, amit annak idején részlegesen kiloptak tőlük, hogy legyen min csámcsognia a rajongóknak és mod készítők. Ha úgymond szégyellni azt a korszakot így összességében, akkor érthető, hogy nem akar semmi hasonlót, míg ha ő maga is imádná ezt, akkor majdnem akkora érdeklődés övezhetné az ilyesmit, mint ha egy teljes értékű új játékról beszélne, vagy játszható fizetős DLC-ket adnának ki egy játékhoz, mikor kieresztenek egy-egy kis múltidéző csomagot a koncepciótervek korszakáról. Bár már ezt is évekkel ezelőtt kellett volna, amint el lett kaszálva az EP3, most már ehhez is kezd késő lenni.
-
En azt kerdeznem meg, miert nem sikerult a mai napig valami ertelmes anticheatet rakni a CSGO ba, sehol mashol nincs ilyen negy aranyu csalo kozosseg . (minden masodik meccsen csalnak )
-
bepken
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
az első pár válasz mintha valami chatbot-tól érkezett volna

-
raskolnikoff
őstag
HL margójára, hogy ne kelljen kibányásznotok.
What is the status of Half Life 3/Half Life 2 Episode 3?
The number 3 must not be said
Is Valve still working on any fully-fledged single player games?
Yes
An unidentified anonymous source at Valve has said that Half Life 3 has been cancelled. Is that source legitimate?
I personally believe all unidentified anonymous sources on the Internet.
--------------
Gaben: The issue with Half-Life for me is that I was involved in a much higher percentage of the decisions about the games, so it's hard for me to look at them as anything other than a series of things I regret. There's no information in my response about what we'll do in the future. It's simply easier for me to be a fan of things that in which I was less directive.
Kérdés: What do you regret about Half-Life then? That's an interesting thing to say, regarding that the HL series is one of the most critically acclaimed of all time
Gaben: If you are involved in a game, everything ends up being a set of trade-offs. Anything in a game is a sacrifice of things not in the game. I just feel those more personally about Half-Life for a bunch of reasons.
-
wjbhbdux
veterán
Nem szarozott Gabe, megerősítette hogy még készülnek a JJ Abrams féle HL/Portal filmek, lát 3. franchisera esélyt ebben az univerzumban, Bejelentetlen Source2 játékokon dolgoznak, régimódi single playeren és saját VR játékon is.
-
wjbhbdux
veterán
Én még a saját futó játékaikkal kapcsolatban sem nagyon kérdezgetnék, a CSGO-s subreddit pl. már jól feltüzelte magát egy pofáraeséshez a source2 reménykedéssel. Inkább az autóversenyzős meg késes hobbijairól lehet frissebb infókat megtudni ilyenkor, mintsem a cége jövőbeli terveiről.
-
JanR
addikt
Mar csak 1,5 nap es mennek a kerdesek. Nagyon kivancsi vagyok

-
törölt tag
Már megint Overwatch sz*rozás megy? Legyen a téma "Gabe Newell a Redditen" vagy a mormoták párzási szokásai, wjbhbdux ott van, hogy pár Overwatch fikázó kommentet lőjön el.

Hogy lehet valamit ennyire gyűlölni - sőt, gyakorlatilag bűnnek bélyegezni a megvásárlását, lol - egyszerűen nem értem. Ez olyan, mint amikor valaki arra teszi fel az életét, hogy gyűlölje Justin Biebert vagy Cristiano Ronaldót. Nem gond persze, én mindig jókat nevetek rajta, csak már szinte hihetetlen.
-
.LnB
titán
"Na de ugorjunk az igazi csalódásokra. Számomra a legnagyobb csalódás az Overwatch volt, mellette pedig az új Tomb Raider. Utóbbi csak azért mert semmit nem fejlődött, és nem kötött le. Míg az Overwatch egy idegőrlő, erőltettet, repertitív game. Soha, soha semelyik játék nem idegesített fel annyira mint az OW. És a vicc, hogy nem csak engem. Közeli ismerősökkel megbeszélve is arra jutottunk, hogy az OW valami speciális játék ilyen szempontból, hogy az ember idegrendszerét kikészítse. De szeretném megjegyezni, hogy az OW nem rossz. Csak az én viszonyom rossz a játékkal."
Logout bejegyzésem 2016-12-22 12:00. [link] <- de itt van közvetlen link, lehet egyedül nem menne a megtalálása.

-
NandorHUN
addikt
válasz
noPublicFG
üzenetére
Na azért nem lesz soha HL3
Úgy van vele ilyen fanok nem érdemelnek szar se. -
Azt kérdezném tőle, hogy melyiket választaná: a reggeli kocogást, vagy a melóba biciklizést? És miért nem?

Érdekes, hogy egy fél órás Episode 3-mal, be tudnák fejezni a történetet.
-
NandorHUN
addikt
HL3 ról nem mond semmit mert esze ágában sincs elkészíteni. Bár minek is, van elég pénz Steamben rajongókat meg annyira nem tartja, hogy csak emiatt HL3-at kiadná.
Bár ennyi erővel a címet akár el is adhatná másnak még az is jobb lenne.
-
Ragnar_
addikt
Persze sokat változott a játékipar főleg a konzolok megjelenésével, és térnyerésével, ugye legtöbb multicégnél, kiadónál már a konzol az elsődleges platform. Viszont pl. az új Doom, Witcher3, ezek még a régi fölfogás szerint készült játékok ahol a tartalom az érték, nem a 2 havonta érkező patchek, és W3-ból eladtak kb. 10 millió példányt.
-
Fitzgerald
veterán
Akkor még egyszer: nézd meg a crowbcat-féle videót. Episode 3-ként nagyon sokszor hivatkozott rá maga Newell is, ergo a játék be lett jelentve. Neked komolyan írásban kell látnod a dolgot ahhoz, hogy elhidd hogy be lett jelentve a játék?

De egyébként a linkelt sajtóközleményben így fogalmaznak "Episode One, released at retail outlets and via Steam® on June 1st, is the first in a trilogy of episodes that will conclude by Christmas of 2007".
Ergo 2007. végéig három epizódnak kellett volna megjelennie feketén-fehéren. Ja, hogy nem írták le hogy Episode 3. Értem. -
wjbhbdux
veterán
Hát megváltozott a játékipar, ma arra van igény hogy ne feledhető új játékokat csináljanak (jó a DOOM2016, de ki fog vele játszani 2 év múlva?), hanem folyamatosan karban tartsák a meglévőket. SP játékok közül csak a Skyrim féle komoly mod támogatással rendelkezők maradnak tényezők évekig, ahogy a Half-Life is kezdte.
A DOTA2, CSGO, TF2 nagyon stabil, kicsit növekvő bázisa arra utal, hogy ebben az új szolgáltatás alapú játékfejlesztésben is az élen jár a Valve, hiszen a Blizzardnál a D3 kétszeresen halott, SC2 háromszorosan halott, WoW 2 évente 2 hónapig él aztán tömeges elvándorlás van. Nekik is inkább a mellékvágány Hearthstone hozza a pénzt és a stabil játékos tábort mostanában, az OW még kérdéses hogy meddig bírja és mit terveznek vele hosszabb távon. A d3 és az sc2 évtizedek óta húzódó single player projectek voltak, ki tudja hogy még egyszer belevágnak-e ilyenbe a mai helyzetben.
-
Ragnar_
addikt
Néhány részletet nem ismertem, de az azért tény, hogy akár a L4D, akár a Portal nem nevezhető teljes értékű AAA címnek (Azt nem vitatom, hogy mindkettő jól sikerült egyébként), inkább mod terjedelműek, mint a HL epizódok, már ami az SP részüket illeti. Mindegy, szerintem nem nagyon valószínű, hogy a jövőben hagyományos értelemben vett HL2 szintű AAA shotert fogunk látni a valvetól. Állítólag L4D3 lesz, remélhetőleg már Source2 motorral..
-
wjbhbdux
veterán
L4D2 előtt már kivált a TRS, és mentek Evolveot kapálni, a vezetőjük meg az Overwatch csapatba került vezető pozícióban. Portal 1 fő designerek is mentek máshova a 2. rész előtt. A Valve csapata nagyon sokat változott az évek alatt, jönnek-mennek, pl a HL zeneszerzője is nemrég tért vissza hozzájuk.
oriic: soha nem írták le az episode 3 vagy hl3 címeket, ez nem bejelentés. volt egy füstbe ment tervük x évvel korábban. EP2 be lett jelentve hivatalosan az ep1 végi trailerrel és a black/orange boxok érkezésével, a többi csak képzelgés a fanok emlékeiben, a Valve részéről teljes hírzárlat volt mindig is, mert akkoriban már rászoktak arra, hogy nem mutogatnak valamit amíg nem állnak jól a fejlesztéssel. Aztán sose álltak jól vele azóta.
Ragnar_: nem játékfejlesztő de épp a napokban adtak ki patchet ahhoz a vezető PC FPS játékukhoz, amiben most először egy magyar játékos is elismerést és pénzt kapott tőlük.
A blizzard is dolgozik egy új Diablo játékon (álláshírdetések), ha esetleg nem lesz semmi belőle 10 év múlva, azt is ilyen idegbetegen fogják számonkérni a fanok? Cliffhangerrel ért véget a D3 kiegészítő.. ja és lett volna egy 2. amiből valószínüleg semmi se lesz, mert a törölt fejlesztésből megmaradt contentet patchekben és DLC-ben osztogatják ki, a d3 csapatot meg szélnek eresztették. a játékfejlesztés már csak ilyen, nem lát senki a jövőbe és felelőtlenség lenne ígérgetni bármit is, akár lesz akár nem.
-
Ragnar_
addikt
Csakhogy a Blizzard 3 franchiseből a 3. résznél tart, Warcraft, Diablo, Stracraft (Itt ugye részekre lettek bontva , de minden kaszt teljes Sp campaignnal és játékidővel.) És nekik csak 'mellékvágány' az ilyen Hearthstone, Heroes of the Storm vonal. És azért az Overwatch még mindig nem egy TF2 copypaste, mint a Dota2... Ettől függetlenül a valve még mindig egyik pillére a PC gamingnek, csak nem játékfejlesztőként, hanem kiadó cégként és terjesztő platform üzemeltetőként. Meg Esport. (meg írhatnánk a VR fejlesztést is, az nem az ő hibájuk, hogy lassan terjed, mert még drága, meg még csak demok vannak jóformán..)
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt a sok rosszindulatú hozzászólást....pfff...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A Valve sose adott ki sajtóközleményt, trailert, vagy bármit amivel hivatalosan bejelentették volna. Az hogy legalább trilógiát terveztek (mint tudjuk még azon túl is dolgoztak mások 2-3 Half-Life epizódon), meg interjúkban a zaklatott alkalmazottak így meg úgy hárították a kérdést, az nem bejelentés. Az Episode 2 után soha semmit nem ígértek meg, ezért sem értem a követelőzést.
-
Fitzgerald
veterán
Mikor lesz Half-Life 3?
Half-Life 3 mikor lesz?
Half-Life-3 lesz?
Lesz Half-Life 3?
Half-Life 3? -
RyanGiggs
őstag
- Uram a HL témával kapcsolatban mi a helyzet?
- HotLine-al mi soha nem foglalkoztunk, és nem is fogunk!- Uram elnézést, de a 3-as szám lemaradt a végéről.
- 3-as szám? Háromig nem tudok számolni, Én kérek elnézést!
-
wjbhbdux
veterán
Azért mert 20 éve a 3 fős Team Fortress csapatot, a 2 fő Counter-Strike fejlesztőt és az 1 árva Icefrogot a Dotához "megvásárolták", attól a Valve kollektív érdeme, hogy most ilyen sikeres játékok a mai napig, ahogy ezekből akik már ott voltak kivették a részüket a HL2 fejlesztésből is annak idején, most akkor az sem saját mert nem maga Gabe kódolta minden sorát

A Blizzardnak is a saját érdemének tartják az Overwatchot, holott 0,043% saját új ötlet van csak benne, a többit majmolták mindenféle játékokból, meg rajzoltak hozzá trendi leszbikus képregényt.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
A HL3 sose volt hivatalosan bejelentve, de még az Episode 3 se. Nem tartozik semmivel. Szerintem baromi idegesítő minden Valve hírnél ez a minden ok nélküli követelőzés. Letettek több év játékát az asztalra, és folyamatosan üzemeltetik a legnépszerűbb nyugati PC FPS játékot és a 2. legnépszerűbb MOBA játékot. Ezekkel külön-külön többen játszottak az elmúlt hónapban, mint a Half-Life 2-vel összesen 12 év alatt. Van ami felett eljárt az idő, és túl kéne rajta lépni, nem pedig rinyálni MINDEN EGYES ALKALOMMAL.
-
Cathulhu
addikt
Steam OS csak hamarabb indult, mint ahogy a lehetosegei engedtek, Vulkan se volt sehol, X-et se tudtak meg lecserelni a linuxon. Abbol meg barmi lehet.
Steam Machine kuka, ebben egyetertunk, windowsos koncepcio eleve nem eri el a celjat, a linuxos meg sehogy se all, es a steamet se erte utol eddig az apokalipszis, mint ahogy a windows store-tol feltek.
Vivenal meg kevesbe fontos a jelenlegi eladas, sokkal fontosabb az arany amit emlegettek. Egyelore szerintem meg dupla ennyi eladasnal is masszivan veszteseges lenne mindketto, nem veletlen kell tokeeros ceg moge. Ami a lenyeg, hogy kvazi szabvannya valjon, es ahhoz a Vive jo uton halad. Egyelore tul dragak a gepek (ami most elvileg a CPU es GPU bummal javulni fog 1-2 even belul) es content sincs, de ahhoz eleve jobb partner ehhez a jatekkozeli Valve a steammel, mint a facebook (eleg csak Cukiberg multkori bohockodasara gondolni a VR-ben)).
-
.LnB
titán
-
J.Hetfield
aktív tag
5-10 év múlva? Az eddig kaszált dohánnyal mi a helyzet? Akár pénztárolót is építhetne, mint Dagobert bácsi. Azért nem csinálják meg, mert a steam aranybánya, úgyhogy csesznek minden másra. Ez a pacák meg baromi irritáló a mellébeszéléssel, de leginkább azzal, hogy nem mond semmit, pedig pontosan tudja, hogy mindenkit a HL3 érdekel. Lehet jókat röhög a népen akik minden kis pletykára lecsapnak.
-
Cifu
félisten
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Miért adna ki ilyen nyilatkozatot? Lehet, hogy 5-10 év múlva lesz pénz és erőforrás, meg igény is, és megcsinálják akkor. Nach So.
-
J.Hetfield
aktív tag
Mi lenne, ha végre kiadna valami nyilatkozatot, hogy nem lesz HL3 és végre lezárhatnánk az ügyet, ja és bekaphatja.

-
JanR
addikt
Az senkinek nem fordult meg a fejeben, hogy pont igy jelentene be a HL3-at? Persze, mindenki csili-vili esemenyt akar, de ki tudja, ki tudja. En ennyi ev utan is remenykedek. Az egyetlen jatek, ami miatt ujra osszeraknek egy PC-t.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Mivel a sztori írója már nem a Valvenál dolgozik, nyugodtan temetheted a dolgot. Most már tényleg

10 év után meg senki ne várja hogy úgy folytatódjon valami ami akkor abbamaradt.
Na jó, a Twin Peaksben szerintem lehet bízni.

-
Cifu
félisten
a SteamOS dolog arra az esetre készült kerülőútnak, ha a Microsoftnál marad Steve Ballmer, és teljesen elmennek a Win8 féle telefonos app irányba a desktop OS-en is, kizárva a Steamet. Szerencsére váltás volt az MS vezetésénél, így ezt a projectet félre lehet tenni.
Annyira félretették, hogy tavaly novemberében jött ki a legutóbbi stabil, és december 2.-án jött ki a legutóbbi brewmaster béta...
Továbbra is dolgoznak rajta, de ez is, ahogy a Steam Machine (ami meg ugye a nappaliba való konzolok ellen indult, miután a Steam nem tudott sem a Microsoft, sem a Sony rendszerében megjelenni) kvázi elbukott.A HTC Vive pedig 2:1 arányban veri a Facebook által pénzelt Oculust.
Ez tény, de ettől még a VR terjedése és az eladott mennyiség messze alulmúlva a várakozásokat. Úgy tűnik a VR áttörés ismét nem jön el....
Mind a kettő tipikus jövőbe fektetés, ahogy annak idején a Steam is volt.
Ha innen nézzük, akkor persze érthető - emlékszem még mennyi gond volt a Steam-el, mikor kijött...
-
wjbhbdux
veterán
Előfordulhat hogy készül, időnként miért ne ülnének páran össze ötletelni rajta. A TF2 is egy ilyen elhúzódott többször újrakezdős 8 éves folyamat végén lett egy lassan 10 éve toplistás FPS.
Amíg nincs rá igazán jó ötletük, addig semmi kényszer nincs rajtuk hogy megcsinálják. Az a történet már tényleg nem lesz befejezve, ha jön is HL játék nyilván nem egy félbehagyott jelenettel fog indulni, ezen túl kell lépni és elfogadni.pl. az Assassins Creed is rebootot kap a legközelebbi résszel, az eddigi minden részen átívelő fő story se lesz lezárva abban, csak egy képregényben.
Cifu: a SteamOS dolog arra az esetre készült kerülőútnak, ha a Microsoftnál marad Steve Ballmer, és teljesen elmennek a Win8 féle telefonos app irányba a desktop OS-en is, kizárva a Steamet. Szerencsére váltás volt az MS vezetésénél, így ezt a projectet félre lehet tenni.
A HTC Vive pedig 2:1 arányban veri a Facebook által pénzelt Oculust. [link]
Mind a kettő tipikus jövőbe fektetés, ahogy annak idején a Steam is volt.
-
Cifu
félisten
Mellette meg a CS:GO-s és Dotás skinekkel, matricákkal, compendiummal stb stb.. létrehozta a legnagyobb mutyit amit a szakmában álmodni lehet.
Azért ezt nem ők találták fel. Emlékszünk még az The Elder Scrolls: Oblivion-ban az olyan szépségekre, mint a hátaslóra IRL pénzért vásárolható páncélra...
Az már más kérdés, hogy a Valve tökélyre fejlesztette ezt...
-
sTERNI
senior tag
Kérdezzetek bármit, csak HL3-at ne! Már így is 2034-nél járunk
[link] -
big-J
őstag
[link]
Több, mint tíz éve halogat, kertel, hazudozik.
Minek is csinálna bármit, ha idióta skinekkel, netes szerencsekerekekkel a vérpistikről sokkal többet akaszt le, mint játék fejlesztésekkel.
De lesz pofája még ama-t tartani is, annélkül, hogy az egyetlen kédrésre ami érdekelné az embereket válaszolna. -
törölt tag
"Mellette meg a CS:GO-s és Dotás skinekkel, matricákkal, compendiummal stb stb.. létrehozta a legnagyobb mutyit amit a szakmában álmodni lehet."
A steam játékkártyákról se feledkezzünk meg. Zseniális ötlet, ahogy gyakorlatilag abszolút nulla értékteremtéssel hoznak össze "némi" pluszprofitot minden egyes játék után. -
LeslieG Jr.
őstag
Szerintem a HL3 annyira titokban készül, hogy az azon dolgozó programozók sem tudják hogy azon dolgoznak.
Gabe bácsi meg maga a Top Secret mert ő sem tudja. 
-
-
Cifu
félisten
És meg is érdemli. Undorító egy ember lett.
Az volt a HL2 idejében is, csak arról már megfeledkeztek az emberek. Én még emlékszem arra, amikor a kvázi hivatalos megjelenési dátum előtt pár héttel még teljesen nyugodtan kijelentette Gabe, hogy márpedig időben jön a HL2. Oszt csak egy évet csúszott utána.
Ezzel együtt meg kell adni azt, ami az övé, mert a Steam-el forradalmasította a PC játékok terjesztését...
Ezzel együtt az utóbbi időben szinte csak mellényúlnak. Jött a SteamOS / SteamMachine blama, most itt a HTC Vive...
-
törölt tag
A vicc az, hogy ennyi idő alatt egy maréknyi csapattal is összelehetne rakni legalább egyiket, anyagilag meg többszörösen visszahozná a fejlesztési költséget már a pre-order fázisban... Szóval még az sem lehet benne, hogy spórolnának.
.LnB: Annyi pletyka volt már, hogy kitudja mi az igazság. Portal 3-nak jobban örülnék, de a HL ami megérdemelne már egy folytatást.
-
.LnB
titán
hivatalosan nem hiszem, hogy a Redditen jelentenék be a HL3-at. Se a Portal-t se a Source engine-t. Szóval sík hülye.

(#13) Szaby59 Hétvégén olvastam valahol egy cikket. Valaki szivárogtatott. Állítólag annyiszor nekiálltak már a HL3-nak, és annyiszor lőtték le a projectet, hogy már nincs is tervben. 5-6 ember szöszöl rajta, de az illető szerint sose lesz belőle semmi.
szerk.: Itt van a cikk [link]
-
-FreaK-
veterán
Igazából csak az az 1-2 kérdés érdekelne mindenkit, amit eddig mindig került, most ezt vagy tudja, és ezt egy hivatalos megerősítésnek szánja (vagy hogy lesz, vagy hogy nem lesz soha), vagy egyszerűen sík hülye, ha másra számít.
-
.LnB
titán
Tuti széttrollkodják majd, modik legyenek a lábukon ha azt a thread-et rendben akarják tartani. És meg is érdemli. Undorító egy ember lett.

International megynyitón is felblattyogott a puha testével a színpadra egy flip-flop papucsban mint aki a strandról jött. Böfögött valamit azt lelépett.
Kellene a Valve-hez egy fiatalosabb, frissebb vezetés mert ennek a Jabbának már megfeküdte az eszét az a megszámlálhatatlan pénzt amit összeszedett az évek alatt.
-
raskolnikoff
őstag
Szegény nem tudja mit kap a nyakába, ja de.
-
törölt tag
Portal lesz-e?
Ja nem, mert nem tud 3-ig szàmolni a bàcsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.LnB
titán
Szét lesz ez trollkodva rendesen HL3 kérdésekkel. És meg is érdemli.
orii írhatnál majd belőle egy összefoglalót. Vagy le is fordíthatod az egészet ha nagyon ráérsz.

-
errorcode06
őstag
Én arra lennék kíváncsi hogy csgo-ban mikor lesznek végre 128 tikkes official szerverek. Bár kötve hiszem hogy kapnék rá választ...
-
HL3 ???

-
törölt tag
A lényegről úgyse mond semmit (HL3)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem ma éjfélkor lesz hanem már volt . ahha értem. na majd legközelebb

)