- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A két dolognak mi köze egymáshoz? Egy weboldal, egy videó, stb. nem lesz nagyobb terjedelmű attól, hogy LTE -t használok. Csak gyorsabban töltődik le. De az én esetemben még ez sem áll, mert Telenor feltöltősként, 3g -n és 4g -n is ugyanúgy 7,2Mb/s -van korlátozva a sávszélességem. De a 4g -nek nem csak a nagyobb sávszélesség az előnye, hanem a rövidebb válaszidő is. Ennek pl. VOIP -nál van jelentősége, mert sokkal kisebb a késés. Nekem meg nem mindegy, hogy percenként 6Ft -ért, vagy 40Ft -ért telefonálok. Továbbá, a Telenor 3g elérése csapnivaló, míg a 4g egész jó. Ebben csak 4g -n várható javulás, mivel minden szolgáltató már csak erre koncentrál. A 800Mhz pedig azért fontos, mert ezt a frekvenciát a két "T" -s közösen alkalmazza, így, ha a teló tudja, aklor mindkettő tornyaira rá tud állni.
-
Halkow.
senior tag
Maradjon a formaterv és spékeljék meg irDA leddel és osztott képernyős móddal és g4, s6 féle kamerával
-
Kinsiinoo
senior tag
A semmit mondó kép lvl999
-
Just_Reboot
addikt
Ebből a képből aztán sok minden kiderül, de legalább abban biztosak lehetünk hogy kijelző az lesz benne.
-
Ez már három.
-
Fejvadi
nagyúr
Nesze semmi, fogd meg jól.
-
unskillful
aktív tag
Egyszerűen maszatos a kijelző :-)
-
törölt tag
Mi a túrót lehet ezen ennyi ideig tervezni? Seperc alatt összedobom Photoshop -pal.
Egyébként kinagyítottam az eredeti képet és megpróbáltam lemodellezni, de nem sikerült. A képen alig van elfordítva/döntve a teló, majdnem merőleges az objektív hossztengelyére. Nem tudtam úgy tartani az ujjaimat és forgatni a telót, hogy mindkét ujjam a képhez hasonlóan tükröződjön. Marad az, hogy nem tükröződés, hanem árnyék. De milyen szögből is kéne ehhez érkeznie a fénynek? Merthogy a nap szemből, kb. a kép jobb felső sarka felől süt. Hmmm...
-
Püpi
tag
F@szom sem akarna Hong Kong ba utazni..
-
TirpaxD
csendes tag
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
Ha az arányokat figyeled, akkor az a középső ujj kisebb, mint a hüvelykujj. Szóval árnyéknak/tükröződésnek kell lennie (szerintem).
-
sonyz7
tag
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
Az nem inkább árnyéka a hüvelykujjának? Bár a jobb kéznek is van árnyéka, érdekes így a megvilágítás.
-
moleculez
veterán
RAW-bol nyert kepek ernek?
-
fornettisuti
veterán
válasz
maximilian4 #10 üzenetére
kinagyitva latszodik hogy kamu a kep, bal kez kozepsu ujj atlatszodik, ami a keszulek mogott lenne.
-
fene_vad
senior tag
és mi az a két kis pöcök alul meg felül?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Röntgen kamera
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Kici kínai, keze kici.
-
babkukta
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Miért, lehet annyi hely 2 ujja között, h elfér a kamera, nem?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Az benne az innováció.
-
kakuk.tamas
addikt
Egy kérdés: ezen a prototípuson a kamera pont a telefon hátuljának a közepén van? Mert egyébként a ujjait kellene fényképeznie.......
-
h4h01
senior tag
Ez aztán formaterv
Büdös életbe el nem képzeltem volna valami ilyesmit
Egy biztos az előlapon lesz a kijelző, azon kívül semmit nem tudunk :S
-
Ste
addikt
A nyertesek megtekinthetik a prototípust vagy a tervezést?
Ha már annyit utazik érte legalább kipróbálni engedjék..
A sightseeing vajon belefér a szponzorált útba vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest