- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BulletBill27
aktív tag
Jól néz ki, és a fémnek is örülök.
-
ucli
senior tag
Fém 1+1
-
Lomha 8V
addikt
Nem néz ki rosszul.
Képzelem milyen kalandos fényképezés lehetett ez, elnézve a környezetet.
-
"azért eléggé méretesnek tűnik nekem"
Lehet mert már 5,5"-os?A cikkhez ,szerintem is szépre sikeredet.
-
-
blade zte
őstag
A gond az, hogy a reklám, és a trailer megjelenés előtt lósz*rt mutat akár ilyen fotókhoz képest is. Inkább kiadnak valami videót, amiben úgy kb semmi sincs. Csak pár animáció, pár célzás a funkciókra, amiről semmi funkció nem jut az eszünkbe, és kész. Pl. oppo find 7-nél a skyline notificationt ábrázolta a félhold.
-
DraXoN
addikt
válasz
ozeviktor92 #25 üzenetére
Túl van tömörítve a kép.. mikor ránéztem elsőre nekem "vastagnak tűnt".. majd jobban megnézve: "lehet, hogy vékony?"
De a kép a célját elérte.. beszélnek róla. Tutira sok kiszivárgás nem véletlen.. homályos képek manapság? Max ha valami kínai toll vagy nyakkendő kamerával készítenék a képet ... De valószínű sokszor a kiszivárgások szándékosak direkt rossz képekkel.. Hisz még is reklám és valamit mutat, de nem sokat.
-
macskea
őstag
válasz
ozeviktor92 #25 üzenetére
Aham. És annak a faszinak akinek a kezében van az auráját látod-e?
-
ozeviktor92
tag
Nekem kicsit az oldala Lumia 925-re hasonlít.
-
Palibá
tag
Szerintem is úgy van ahogy valaki az elsők közt állította, hogy nem addig tart a kijelző amég fekete, hanem az már rég a keret, azon belül vége a kijelzőnek. sztem átlag lehet a keret így. A formaterv: a kijelző körül lévő fekete kiskeret olyan Nokia N8-as szerű, van benne egy kis Lumia, és HTC. Összességében nem csúnya, csak lenne jóval kisebb.
-
halkow
őstag
na ez már túl nagy lenne nekem, oneplus one ra jobban hajaz szerintem
-
Chrys_
addikt
Miért csak 2GB RAM-mal szerelik? A Note 3 3GB-s, de ebből is "csak" kb. 2,3GB áll a user rendelkezésére. A 2GB-ból vajon mennyi marad? Az 560$-ba szerintem beleférhetett volna.
-
roli543
őstag
Ez nagyon szép, tetszik, de Euba miért nem hozzák ezeket a telokat? Persze hogy az átlag ember azt gondolja, hogy Zte sz@r. Pont azért mert max középkategóriás készülékek jutnak el hozzánk. Egy jó szolgáltatói árral jó is lehetne!
-
blade zte
őstag
Pont a nubia sorozatnál kérdezed? Az előző z5s kamerája is jó volt, vagy legalábbis nem spóroltak vele, ha még képstabilizátorral is felszerelték.
Nem a felbontás a lényeg, mint egyesek emlegették. Attól még, hogy az oppo és társai 13mp-nél maradtak, még nem lesz jobb a samu 16mp-se, vagy a sony 21mp-se. (Najó, a sonyé valószínűleg mind felett áll, mert saját kamera)
-
vhw
addikt
Hol ér véget a telefon és honnan kezdődik a tablet?
-
tzsolesz
nagyúr
Ez már készít olyan képet legalább mint anno az N73-asom legalább?
Mert addig dugják fel maguknak. Rá kéne már gyúrni a kamerára is a Kínaiaknak. Nálam addig ezek a telefonok csilivili bóvlik maradnak. Nézhet ki akárhogyan is. -
C$abi
aktív tag
Csak én vagyok a vak hogy nem látom a cikk szerinti HTC-s beütést?
-
DraXoN
addikt
Nem olyan kicsi az a káva, a képet ha jobban megnézi valaki van benne egy színtörés.. ott a határ.. azért eléggé méretesnek tűnik nekem.
Szerk.. bár jobban megnézve.. fanc tudja... eléggé rossz a kép minősége.. sok a színtorzulás..
De ez a "telefon" .. ezzel agyoncsaphatsz valakit ha nem tetszik neked amit mond
-
Fr0z3n
őstag
Nesze nektek káva fetisiszták.
-
törölt tag
Szép is lehetne, ha a nav. gombokat lehagyták volna a kijelző alatt...
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem nagyon jól néz ki, főleg ezekkel a piros gombokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged